Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Randka z nieznajomą, dziwnie wyszło...

Polecane posty

Gość gość

Cześć. Byłem ostatnio na randce z dziewczyną poznaną przez internet. Umówiliśmy się że oprócz zdjęć twarzy nie powiemy nic i swoim wyglądzie. Gdy przyszedłem na miejsce spotkania, chwilę na nią czekałem. Potem weszła ona... Była niesamowicie wysoka, miała ponad 185cm wzrostu, do tego szerokie, wysportowane ramiona. Ja jestem przeciętnego wzrostu, 171cm, bardzo szczupły. W trakcie rozmowy, często gestykulując niby przypadkiem napinała ramię. Gdy w końcu zwróciłem jej na to uwagę, zaproponowała silownie na rękę. Myślałem że skoro jestem facetem pokonam ją z łatwością. Niestety, szybkim ruchem powaliła moja rękę na stół, śmiejąc się. Na koniec spotkania powiedziała że bardzo jej się podobało i chce to kontynuować. Co mam o tym sądzić?

Gość gość
Trafiles na wielka umiesniona domine, postrach facetow z kafe. Ciesz sie ze zyjesz

Gość gość
Postrach? Nie była aż taka zła.

Gość gość
Ale zaczęła do mnie pisać, z pytaniem kiedy się spotkamy znowu. Co robić?

Gość gość
Jeśli masz fetysz femdom (bycia zdominowanym przez kobietę) a widać, że Ci się to zaczyna podobać to złapałeś szansę życia i korzystaj.

Gość gość
Jeszcze nie wiem czy to lubię, ale delikatnie mnie to podniecilo. A czego mogę się po niej spodziewać??

Gość gość1099
No to już chyba musisz ją o to zapytać, jeśli jest Tobą zainteresowana - a skoro nawiązuje kontakt to chyba tak - to pewnie się dogadacie. Kręci Cię femdom więc nie hamuj ciekawości, taka szansa może Ci się już nie trafić i pozostaną tylko fantazje. Niczym nie ryzykujesz, najwyżej się przez jakiś czas zabawicie, nikt Wam nie karze się żenić ;)

Gość gość
Skąd wiesz że aż tak mnie to kręci? :) Ale nie powiem, nigdy jeszcze takiej nie spotkałem.

Gość gość1099
Sam o tym piszesz między słowami, inaczej byś o tym nie wspominał obcym ludziom. Nie trudno odczytać Twoje intencje. Moim zdaniem umów się z nią i bawcie się dobrze, przecież możecie to zawsze zakończyć.

Gość gość
Trochę bym się bał z nią cokolwiek kończyć. Napisała, że zaprasza mnie na prywatną lekcję wrestlingu, zgodzić się?

Gość gość
Masz 13 lat?...

Gość gość
Ja mam 19, ona jest starsza, koło 28 lat.

Gość gość
Zaczęła nalegać na spotkanie, co odpisać?

Gość gość
Jedź z koksem

Gość gość
Wrestling to zapasy, tak? Przecież ona mnie zmiażdży!

Gość gość
Ostatnio pojawiło się kilka podobnych tematów... Przypadek?... Nie sądzę.

Gość gość
Autorze jak masz z tym problem to odpuść sobie tę dziewczynę i znajdź jakieś chuchro swoich gabarytów. A mi możesz dać namiary na tę Godzillę :classic_cool:

Gość gość
Jesteś fanem takich dużych?

Gość gość
Jestem fanem kobiet. Z taką zapaśniczką też bym sobie spróbował poradzić :classic_cool:

Gość gość
Prowo czy nie prowo- nie ważne. Uciekam gdzie pieprz rośnie przed dużymi kobietami. Ona będzie jeszcze większa gdy urodzi dziecko. Preferuję kobiety niższe ode mnie i młodsze o wadze max ok. 60kg. Kiedyś na studniówce moja duża koleżanka o charakterze dominy podczas tańca zaproponowała, że teraz ona będzie prowadzić. Innym razem ta koleżanka chciała się ze mną całować. Uciekłem. Przyznaję się bez bicia.