Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból

Polecane posty

Gość gość

Witam , wszystkie Panie które są przed zabiegiem , dokładnie godzinę temu moja mama miała ten zabieg i powiem Wam że Polska służba zdrowia to takie dziadostwo , mama dostała znieczulenie miejscowe 3 razy ją kuli i nawet nie miała siły ze mną rozmawiać bo mówiła że bardzo , bardzo ją bolało . Co to jest .... sama nazwa zabiegu jest nie przyjemna a co dopiero zabieg . Informacja dla wszystkich Pań na forum nie gódźcie się na znieczulenie miejscowe tylko od razu pod narkozą . Ściema i tyle że miejscowe coś daje ........

Gość gość
Nic nie daje na dodatek bardzo zle samopoczucie. Mialam 3 lata temu tkz czyszczenie ginekologiczne , znieczulenie typu glupi jas i jeszcze cos mi podali Bedac na tym fotelu gdy lekarz juz zaczynal, odkryl ze mam wielkiego polipa i to wlasnie spowodowalo jakies krwawienie Na zywca mi to wyrywal byl ladnie zakryty zwykle usg tego nie odkrylo dopiero ze tak powiem ruszanie grzebanie pokazalo co to takiego a diagnoza na skierowaniu inna mianowicie czyszczenie juz nie miesiaczkuje Mieli przerwac i mnie znieczulic narkoza Okropne