Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Namysłów jest w województwie Opolskim,Nie Dolnośląskim

Polecane posty

Namysłów – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. Wikipedia Powierzchnia: 22,62 km² Pogoda: 25 °C, wiatr zach., 13 km/h, wilgotność 43% Województwo: Województwo opolskie Liczba ludności: 16 297 (2008) Hotele: 3-gwiazdkowe za średnio 204 zł. Wyświetl hotele Czas lokalny: wtorek, 11:00

Strona główna - Urząd Miejski w Namysłowie https://namyslow.eu/ W Namysłowie powstanie nowoczesny żłobek. ... W maju ruszyły prace związane z modernizacją budynku Szkoły Podstawowej nr 5 w Namysłowie. Informacje ogólne - Urząd Miejski w Namysłowie bip.namyslow.eu/1859/informacje-ogolne.html Urząd Miejski w Namysłowie ul. Stanisława Dubois 3 46-100 Namysłów. tel. +48 77 419-03-00, 77 419-03-04 fax. +48 77 410-03-34. e-mail: ...

Gość gość
Jaki link? tutaj nie ma linku!!! Co to za psychol z omamami o linkach?!!!

Województwo opolskie Województwo opolskie – jedno z 16 województw w Polsce. Obejmując obszar o powierzchni 9412 km² jest obecnie najmniejszym województwem w Polsce. Wikipedia Powierzchnia: 9 412 km² Liczba ludności: 1,001 miliona (31 gru 2014) Stolica: Opole Atrakcje turystyczne: Moszna Zamek, Góra Świętej Anny, WIĘCEJ Kierunki podróży: Opole, Nysa, Moszna, Brzeg, Kędzierzyn-Koźle, WIĘCEJ

Gość gość
a ja myślałam, że namysłów leży w Nibylandii, Narni albo innej wymyślonej krainie :o

Browar Namysłów namyslow.com.pl/ W Browarze Namysłów piwo fermentuje w otwartych kadziach. Piwo warzone tą metodą ma więcej swobody, dzięki czemu wykształca bogatszy smak i aromat.

11:09 gość dziś a ja myślałam, że namysłów leży w Nibylandii, Narni albo innej wymyślonej krainie pechowiec.gif xxx https://www.facebook.com/namyslowfakty/ wejdź w ten facebook o Namysłowie

gość dziś Jaki link? tutaj nie ma linku!!! Co to za psychol z omamami o linkach?!!! X To ja Mati K. piszę do was z domu wariatów i robię was w ch... bo nie wklejam linków :D

Gość 11 14 to podszyw
Namysłów wojew opolsk dziś gość dziś Jaki link? tutaj nie ma linku!!! Co to za psychol z omamami o linkach?!!! X To ja Mati K. piszę do was z domu wariatów i robię was w ch... bo nie wklejam linków smiech.gif