Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk

Namysłów Naprawdę istnieje mam na to dowody ...

Polecane posty

https://namyslow.eu/ Strona główna - Urząd Miejski w Namysłowie https://namyslow.eu/ W Namysłowie powstanie nowoczesny żłobek. ... W maju ruszyły prace związane z modernizacją budynku Szkoły Podstawowej nr 5 w Namysłowie.

https://pl.wikipedia.org/wiki/Namys%C5%82%C3%B3w Namysłów (łac. Namislavia, niem. Namslau) – miasto w województwie opolskim, w powiecie namysłowskim, położone nad Widawą. Miasto jest położone w granicach historycznego Dolnego Śląska. Siedziba gminy miejsko-wiejskiej Namysłów. W latach 1975–1998 miasto administracyjnie należało do starego woj. opolskiego. Prawa miejskie uzyskano ok. 1249. 30 czerwca 2008 miasto miało 16 297 mieszkańców. W mieście bardzo silnie rozwinął się przemysł spożywczy (zakłady ziemniaczane, wytwórnia lodów Nestle), a także przemysł piwowarski (Browar Namysłów) oraz przemysł elektrotechniczny, metalowy i obuwniczy. W mieście znajduje się stacja kolejowa, z której odjeżdżają pociągi w kierunku Oleśnicy (i dalej Wrocławia) oraz Kluczborka i Lublińca (linia do Lublińca). Przewozy autobusowe realizuje PKS w Namysłowie oraz PKS Opole.

Gość gość
Halo dom wariatów?! Proszę przyjechać na kafeterię bo wam Mateusz uciekł i wszystkim wmawia, że jakieś linki są (a nie ma) i że istnieje Namysłów (mają go wybudować za 100 lat). Bardzo się o jego stan psychiczny martwimy, wiec proszę go zabrać do podleczenia!

Gość Namysłów opolskie
11:23 to idiota bo są linki

Gość gość
Mitoman :D:D:D

Gość gość
Jeszcze go nie zabrali w odosobnienie?

Gość Namysłów opolskie
11:44 czemu robicie z siebie większych idiotów niż jesteście ? i zaprzeczacie oczywistym faktom przecież powyżej sa linki i doskonale o tym wiecie więc czemu wmawiacie mi że mam urojenia?

Gość Namysłów opolskie
Dzień dobry jestem Mateusz K. piszę do was z domu obłąkanych. Mam urojenia i wiele chorób psychicznych. Czasem udaję, że wstawiam linki i że Namysłów istnieje. Dziękuję za wyrozumiałość :)

Gość Namyslow Opolszczyznaa
11:51 to cholerny j*****y podszyw!!!

Gość Namyslow Opolszczyznaa
11:53 to cholerny j*****y podszyw!!!