Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpneunema

Koleżanka mi dowaliła co zrobic

Polecane posty

Gość gośćpneunema

Mam taką koleżankę- fajna, miła, życzliwa dziewczyna. Wszystko jej się w zyciu ułożyło- ma bogatego, przystojnego męża, pracuje dla przyjemności, ja wręcz przeciwnie. Mam dwójkę dzieci w tym jedno z orzeczoną niepełnosprawnością, wychowuję je sama i bardzo ciężko pracuje. Ona pracuje mało ( choć jest bardzo starannie wykształcona), resztę czasu poświęca mężowi i własnym przyjemnościom. Ciągle koło niego skacze, nadskakuje, nie chce ze mną wyjść wieczorem i się rozerwać ( należy mi się odskocznia od dzieci), więc w dobrej wierze, zaczęłam jej mówić, że powinna zmienić swoje życie, a nie być tylko uwiązaną do męża. Niby nic nie powiedziała, zakończyła rozmowę a wczoraj rano wrzuciła na fb zdjęcie swoje i męża przytulonych i szczęśliwych i napisała, że z nikim nie jest tak szczęśliwa jak z nim i że uwielbia dla niego gotować i sprzątać. Dostała ponad 120 like ow, a ja jestem pewna że zrobiła to na złość mojej osobie i z premedytacją zrobiła mi przykrość. Jak mam się teraz zachować?

Gość gość
owszem , nalezy ci sie jaks odskocznia od życia, typu wyjscie /spotkanie z koleżankami, ona może nie chce bo nie lubi, woli przebywac z rodziną, a ty po mojemu jesteś zazdrosna o jej szczęśliwą rodzinę, pewnie wolałabyś taką koleżankę co to też jej w zyciu nie wyszło i razem byłybyście w takiej samej niedoli a tu proszę ktoś ma lepiej od ciebie, bo nie rozumiem w jakim celu załozyłaś ten temat, w czym niby zrobiła ci te przykrośc bo nie wiem o co ci chodzi, chciała pochwalić sie szczęśliwą rodziną to sie pochwaliła , to ty zachowałaś sie smolubnie mowiąc jej by sie odkleiła od męza, moze ona lubi z nim spedzać czas, w czym ma niby zmieniać swoje życie jak pewnie to które ma jej odpowiada, to ty jesteś zazdrosna o jej szczęście i o to ze ktoś nie chce całego swojego wolnego czasu sp edzać z tobą

Gość gość
Też mam takie samo zdanie, jak osobowa powyżej. Jesteś zwyczajnie zazdrosna.