Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dobra poradnia dietetyczna zielona góra

Polecane posty

Gość gość

Witam. Jak w temacie szukam nowej profesjonalnej poradni dietetycznej, gdzie mogę się dokładnie przebadać i poddać się stosownej diecie. mam kilka innych schorzeń, to dieta na własną rękę nie wchodzi w rachubę. za pomoc będę wdzięczna.

Gość gość
Witaj. Mieszkam w Zielonej Górze i tutaj chodzę do pani dietetyk Alicji Zembaty. Jestem pod dużym wrażeniem, bo maiałam zrobiony pomiar ciała. ile w sobie mam tłuszczu, wody itp. Mam dobrze ustawioną dietę i systematycznie chudnę. Polecam więc.

Gość gość
Zielona góra nie jest taka duża, więc i dietetyków tu niewielu, ale mamy jedną perełkę wśród nich. Jest nią Pani Alucha Zembaty, którą serdecznie pozdrawiam i wszystkim.polecam.

Gość gość
Chyba chodziło Ci o Alicję Zembaty:)! Faktycznie ma bardzo dobre podejście do osoby odchudzającej się. Wie jakie z tym się wiążą emocję tym bardziej jak ktoś potrzebuje dużo schudnąć. Wie jak zmotywować i przede wszystkim świetnie układa dietę.

Gość gość
w necie poszukaj.

Gość gość
Jak potrzebujesz schudnąć dwa kilo, to sobie możesz szukać diet w necie. Jak za odchudzanie musisz się zabrać porządnie, to już dieta w necie nie pomoże. Za to pomoże dobry dietetyk, a za taką osobę mam Panią Alicję Zembaty. Bardzo mi pomogła.

Gość gość
podaję Ci namiar na fachowca Podgórna 37 a lok. 19

Gość gość
ja akurat miałam problem z podwyższonym cukrem i mnie pomogła w tej kwestii wspomniana wcześniej dietetyk pani Alicja Zembaty. Zredukowałam wagę i cukier mam teraz w normie.

Gość Monika

A ja teraz właśnie korzystam przed świętami. Waga spada. Na świętam też mam dietetyczne potrawy. Dla mnie ta poradnia jest bardzo pomocna.

Gość Dorota

Ja korzystałam z porad Pani Alicji dwa lata temu. Schudłam wtedy 20 kg i nadal wagę utrzymuję. Sama się sobie podobam!!

Gość Anna

Właśnie jestem w trakcie diety. Jest dobrze ustawiona, czuję przypływ energii i ewidentny spadek kilogramów.

Gość Wanda

Tu, gdzie mieszkamy czyli w Zielonej Górze odpowiedź jest prosta! Lepszej specjalistki od diety niż Alicja Zembaty nie znajdziesz!

Gość Mamabasi

Pani dietetyk z ulicy Podgornej jest bardzo dobra!

Gość Anna

Tu, gdzie mieszkamy czyli w Zielonej Górze odpowiedź jest prosta! Lepszej specjalistki od diety niż Alicja Zembaty nie znajdziesz!

Gość mirosława

Dietetyk na ulicy podgórnej. To jest pani. Imienia nie pamiętam. Tam odchudzał się mój mąż. Skutek odchudzania bardzo dobry!!

Gość Paulina

Syna odchudzałam u Pani Alicji Zembaty. ma bardzo dobre podejście do dzieci! Dieta jest bogata w składniki mineralne i witaminy.

Gość Ilona

Pięknie Pani Alicja ustawiła dietę mojej autystycznej córce, także bedę ją polecać.

Gość ksenia
Dnia 4.09.2019 o 14:34, Gość Ilona napisał:

Pięknie Pani Alicja ustawiła dietę mojej autystycznej córce, także bedę ją polecać.

Zaciekawiłaś mnie tym, bo właśnie kogoś takiego szukam.

Gość Ilona

Sorry dawno nie zaglądałam tu. Ksenia jeśli jesteś zainteresowana tym tematem, to mojej córce po tej diece bardzo się poprawia.

Gość Ilona

Zaciekawiłaś mnie tym, bo właśnie kogoś takiego szukam.

Po prostu się zgłoś, a cała dieta będzie odpowiednio ustawiona.