Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

plamienie

Polecane posty

Gość gość

Witam wszystkich Zaczne może od tego że w ubiegłym roku we wrześniu poronilam ciążę_ wielki ból ale było trzeba żyć dalej . Od stycznia t.r staramy hmmm staralismy się z mężem od nowa jednak się nie udawało. Pilnowanie cyklu mierzenia temp testy owu _nic. W maju dokładnie 20 znowu rozczarowanie mimo że dziwnie okres przyszedł 5 dni wcześniej i nie był bardzo obfity to jednak ciąży brak . Pod koniec maja zdecydowaliśmy że chyba czas na przerwę, mamy już 2_letnia księżniczkę poza tym męża czekały delegacje, ja zapisałam się na kurs językowy i poważnie opuściłam .... Nie pilnowalam dni pogodnych zupełnie ale śluz pojawił się od czwartku wieczora do soboty 7-9.06 .... I właśnie w piątek mąż zawsze wraca z delegacji .... ogólnie tak bardzo się wytracilam z samoobserwacji że zapomniałam kiedy mam planowany okres ( ten o to ma pojawić się jutro albo czwartek ) .... zajrzałam do kalendarza wczoraj bo na papierz3 zobaczylam nitki krwi... myślę no nic chyba cykl mi się przestawił bo znowu wcześniej .... jednak na tych nitkach koniec, dzisiaj myślałam że się rozbuja ale tylko po porannej toalecie brązowe ślady na papierze i cały dzień cisza.. Nie chce się nakrecac bo wydaje mi się to nie możliwe gdyż stosunek nie był do końca ... Jednak tyle czyta się o wpadkach ... Najchętniej poleciałabym po test ale boję się rozczarowania .... Myślę że poczekam do niedzieli ... Jednak wiecie w głowie roi się od myśli .... Powiedzcie czy to mogło być to plamienie implantacyjne ??? Pozdrawiam was i dziekuje za odpowiedzi

Gość gość
Poczytaj książkę :LEPSZE zdrowie dla kazdej kobiety;T NOCUŃ..o naturalnym progesteronie.który leczy z bezpłodność i pomaga utrzymać ciąże. bez żadnych skutków ubocznych!!!!!!!!!!!!!POLECAM.i życzę powodzenia w staraniach.