Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trzynastolatka2005

Dojrzewanie, trądzik, pryszcze

Polecane posty

Gość trzynastolatka2005

Hej, mam prawie 13 i okropny problem z trądzikiem ;-; na czole mam trądzik, na polikach „kaszkę”, na nosie wągry i często wychodzą mi dodatkowe krosty. Chodzę do dermatologa, ale mało to daje. Mam specjalny żel do mycia z apteki i krem zinalfat. To działa, ale nie wystarcza. Dodatkowo używam na wągry maski pilaten. Kupiłam ostatnio tonik różany z evree który też jest całkiem ok. Jednak pryszcze jak miałam to mam, te sposoby nie są bardzo skuteczne. Zna ktoś jakieś skuteczne sposoby na pryszcze, trądzik albo „kaszkę”? Nie piszcie, że to przez dojrzewanie, że przejdzie itd, ja to wiem. Po prostu to dość utrudnia mi życie, czuję się z tym brzydka itd, większość moich koleżanek nie ma tego problemu. A, jeszcze makijaż - nie maluję się, tylko używam korektor na pojedyńcze krosty i na wory pod oczami.

Gość gość
Czytaj blog mademoiselleve, tam są tony wiedzy o pielęgnacji cery problematycznej. Ten zinalfat ma tak paskudny skład, że ja się zastanawiam, jakim cudem ty nie masz po nim gorzej?

Gość gość
Spróbuj z kosmetykami z Bielendy z serii Green Tea mają działania bakteriobójcze i przeciwtrądzikowe. Mnie osobiście pomogły. Najlepszy jest chyba z tej serii płyn miceralny, przynajmniej dla mnie :P

Gość gość
gość dziś Spróbuj przestać SPAMOWAĆ tą srayendą! W każdym temacie reklama... żałosne...! :O