Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zamknięta w pracy

Polecane posty

Gość gość

Witam, Miał ktoś kiedyś tak w pracy że nie zauważono że nie wyszedłeś ze wszystkimi i zamykają cię w biurze? Niby sytuacja śmieszna ale mimo to krępująca. Jestem nowa w pracy – pracuje od miesiąca w dużej firmie na stanowisku gdzie niespecjalnie mam styczność z ludźmi, a nawet z pracodawcą więc tak naprawdę mnie nie zauważają. Tak się złożyło, że dziś w pokoju sama byłam – pokój wychodzi na korytarz, drzwi były zamknięte i jak zbliżał się czas wychodzenia to zebrałam klamoty i przemarudziłam trochę sprawdzając czy okno zamknięte i klima wyłączona – te 30 sekund wystarczyło żeby wszyscy wyszli i zamknęli drzwi budynku ;/ szef się wrócił po 5-10 minutach i wypuścił tłumacząc że ”przeprasza nie sprawdził czy wszyscy wyszli bo moja koleżanka wyszła wcześniej i tako wyszło”. No cóż… Nie wiem teraz jak wsiąść tego byka za rogi – tz. pośmiać się pośmieję z sytuacji chociaż dla mnie to jest aktualnie żenujące. eh...

Gość gość
Zdarzyło się :D Też na początku i też nikt mnie jeszcze nie znał i też się zapomnieli i zamknęli mnie :O :D