Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on mnie sprawdza?

Polecane posty

Gość gość

Hej Wam :-) Pisałam ze znajomym wczoraj. Chciałbym rpasc do mnie bardzo seks. Nie elementy co mu odpaliło, a wiedział ze byłam sama w domu. Z smsow wynikało ze pił dobie piwko. Als ok. Ja mu najpierw odmawiałam a potem się zgodziłam. Poczym on odparł ze żartował. I że nigdy nie zdradzi żony. A wiedział ze mi na nim zależy. Czy może chciał mnie upokorzyc?

Gość gość
A może chciał mnie sprawdzić czy się zgodzę, ba dziwnie wyczuć sytuacje co fi niego czuje, chyba że alkohol uderzył mu do głowy i nic mógł opanować swojego popędu seksualnego. Wydaje mi się ze jest zły na mnie, bo ostatnio mu napisałam zdjęcia jego kolega pisze do mnie.. moze zazdrość wzięła górę? Pisze o pomoc.

Gość gość
mało zrozumiałe to. Ale jeżeli piszesz z żonatym gościem on cie namawia na seks i sie zgodziłaś a on twierdzi że nie chce to jesteś szmatą bez kręgosłupa moralnego. Żonatych się nie tyka nawet w myślach.

Gość gość
Ale po co On robi takie gierki. Pisze, ze przyjedziesz go mnie, a po chwili ze nie zdradzi żony, a ja wcale nie myślałam o zdradzie. Zawsze może wpaść na kawę i tylko tyle! Nigdy nie zdradziłam jeszcze. . Po co On mnie tak testuje? Wygląda na to ze by chciał, ale boi się, albo jest nieśmiały. AlBo wkoło będzie tak robił.

Gość gość
Jak myślicie? ?

Gość gość
nabija się z ciebie

Gość gość
Koleś się napalil a potem jak się zgodziłaś wpadł w panikę przecież żona zaraz wraca/ śpi w pokoju obok co ja jej powiem... Nie martw się wyczekany moment gdy żona wyjedzie nastawi się psychicznie i znów zaproponuje pewny na 100% że się zgodzisz

Gość gość
Jego Żona jest za granicą. .. Albo chciał się dowartościować pisaniem, albo mnie ukarać. Wiem, że czuje cis do mnie. I chyba wzięła go zazdrość, bo mowilam mu, ze jego kolega do mnie pisze. Jaka ja głupia byłam. Po co mu to powiedziałam.

Gość gość
A na końcu rozmowy dodał tak. Kiedyś się spotkamy. Trochę go potem nawyzawałam, chyba słusznie, bonie zdenerwowal. Ale sam pisał że pije piwko. Ja mu odparła ze chubaw nic dla ciebie nie znacze skoro mopisz ze wpadniesz a potem piszeszo ze nie zdradzisz żony. Czuje się podle Ale akcja. Potrzebuje waszego punktu widzenia.

Gość gość
On myslał ze ja nie zgodzę się żeby wpadł do mnie. I tu go zagielam. Zgodziłam się. Masz rakcje wpadł w panikę. Tłumaczył się ze piszemy tylko jak " Dobrzyca znajomi " a dla mnie nie jest "Dobrym znajomym" widzicie jak zakończył rozmowę. Pisałam do niego wczoraj dziś o nieodpisuje. On chyba wie ze jak byśmy się spotkali to mógłby za wile stracić. Np rodzinę. Takie niezdecydowanie okazuje tym. Może zdziwiony ze zgodziłam się. .