Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MAM 38 LAT, CZASEM MYSLE, ZE ZA POZNO NA DZIECI

Polecane posty

Gość gość

a posiadanie rodziny to dla mnie glowny cel zyciowy ale ja od wielu lat jestem singlem, a lata leca !

Gość gość
S********j stary nudny capie

Gość gość
40 lat to jeszcze nie jest dużo. Sam mam 24 a widzę jak szybko z********a ten czas masakra...

Gość gość
NO WLASNIE , CZAS ZAPJERTALA

Gość gość
trzeba bylo 10 lat temu zakladac rodzine, mialbym zone, dzieci, zycie ulozone, starosc spokojna

Gość gość
Ja tam sie staralem jak mialem 30-32. Nie moja wina, ze panie mialy i maja mnie gdzies i jeszcze trzeba o kazdej zapominac. Nie jestem jak maszyna, jak nie ta to inna. W koncu stracilem sens, zaczalem brac pod uwage analityczne pytania padajace ze strony kobiet. I tak az do 41, niedlugo 42. Zdaje sobie sprawe, ze jakbym pomarzyl o dziecku, to o czyims, ktore mogloby mnie nie lubic i jeszcze mialbym spotkania z kims kto spieprzyl kobiecie zycie. Chyba tak nie wyrobie, bo jestem bez zadnych doswiadczen.

Gość gość
Na dzieci cza miec ! Jak niemasz czep inaczej bedą cierpiec chcialbys zeby im w szkole wytykali ze ich tata ograniczylmsie tylkomdo spuszczania? Zastanow die co chcesz zrobic? Dosc mamy w tym kraju samobujcow i dziadow ;-)