Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość27

Mój chłopak jest dla mnie za ładny ?

Polecane posty

Gość gość27

Pisze tutaj bo już sama nie wiem co mam myśleć.. Jestem z moim chłopakiem 3 lata, poznałam go przez przypadek. Pracowałam w sklepie i często przychodził na zakupy, poprosił mnie jednego dnia o numer i się zaczęło. Ogólnie chodzi o to że nigdy nie należałam do osób ładnych. W szkole często miałam to pokazywane od innych chłopaków. W sumie nie dziwię się, bo nawet figury nie mam ładnej. Wszędzie rozstępy, cellulit no i brzydkie nogi. Twarz też zostawia wiele do życzenia, ale nie ma sensu opowiadać o tym. Po prostu zawsze zaliczałam się do tych dziewczyn które były zlewane przez facetów. Mój chłopak jest ładny, ma wysportowaną sylwetkę. Urodę ma genialną no i biały uśmiech.. Powiem wam szczerze że byłam w szoku jak zapytał się o numer. Nigdy bym nie pomyślała że taki facet będzie chciał ze mną być. Przez 3 lata było cudownie, chociaż często przez jego znajomych miałam powody do płaczu. Raz była taka sytuacja że zabrałam swoją koleżankę na mecz. Spotkaliśmy się już w klubie i byli jego koledzy których nie znałam. Oni myśleli że ta moja koleżanka jest jego dziewczyną, po prostu podeszli do niej i zaczęli mu mówić jaka ładna dziewczyna itd.. Wyszłam z tego klubu i uciekłam.. Szukali mnie całą noc aż w końcu znaleźli i mój chłopak robił wszystko bym o tym zapomniała. Było dużo takich akcji, dlatego czuję się jak opisuje.. Mam bardzo niską samoocenę i nie potrafię już więcej być w takim związku gdzie ktoś jest idealny. On tego nie rozumie, myśli że ja się jego wstydzę bo nie chce z nim wychodzić. Tak wstydzę się siebie i swojego wyglądu, nie raz miałam przykrości z tego powodu. Myślę o rozstaniu bo niszczy mnie to od środka.. co mam robić ? :/

Gość gość
Nie bądź głupia, kocha cie i jesteś dla niego ładna. Co ciekawe obchodzi zdanie innych ludzi. Też znam parę gdzie ona uroda nie grzeszy a on jest przystojny. Są fajna para i ona dużo nadrabia charakterem. Stare przysłowie mówi: z ładnej miski się nie najesz.

Gość gość
Twój chłopak nie jest ładny jest przeciętny to ty jesteś cholernie brzydka, choć masz coś ładnego w sobie - jak cię bzyka:)

Gość gość
Naucz sie odpowiedzi ze smiechem, ze u nas to on jest ta ladniejsze polwa! Badz szczesliwa, bo widac, ze facet wlasnie Ciebie dla siebie wypatrzyl, takie zwiazki sa trwale. Moze kiedys zdolowala go slicznotka i szuka tylko charakternej. Widocznie masz inne zalety, zycze Wam szczescia.

Gość gość
People, take my advice, if you love someone, don't think twice... (Sugar baby love, the Rubettes)

Zakochany mężczyzna nie zwraca uwagi na mankamenty urody. Jeśli generalnie jesteś z nim szczęśliwa to trzymaj brodę wysoko bo ktoś super nie byłby z Tobą gdybyś nie była tego warta. Problem leży w Twojej głowie, nigdzie indziej.

Gość Mira

To typowe polskie myslec o urodzie. W innych krajach bardzo duzo widzi sie par ktore roznia sie uroda. Tu chodzi o milosc a nie wyglad.