Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy żałujecie imienia jakie daliście swojemu dziecku?

Polecane posty

Gość gość
Skrót od Gucimira

Gość gość
Mam Tymona. Teraz na 24 mieszkania w bloku jest 5 tymkow. 3 się wprowadziło w ostatnich latach, czwarty niedawno się urodził.

Gość gość
Ja mam syna Olka. Nie mogliśmy z mężem dojść do porozumienia przez całą ciążę i wybrała za nas teściowa. Nie mogłam przeżyć tego imienia na początku. A teraz nie wyobrażam sobie innego ❤️ w naszym mieście Aleksander/Olek stal się popularny później w nie ma w wieku syna dużo Olkow jak teraz.

Gość gość
nie wyobraam sobie żeby teściowa wybierała imię dla mojego diecka i jescze takie które mi się nie podoba.

Gość gość
Zosia Zocha Zoja Zofijka Nie żałuję.

Gość gość
Ale z was ktetynki,kazda jedna! Co to za dziwna moda na hejt imion? Kazdy nazywa sie jak sie nazywa i co z tego? Tej sie nie podoba Szymon a tej znow Helena,a Grażyna to jiz wogole wiocha. Co was pogięło juz zupelnie wy puste internetowe lansiary?Sąsiadka nosi ciuchy jak w latach 80tych i wygląda w nich super,natomiast moja żona sie z niej śmieje a sama wyskakuje w szpileczkach i wygląda jak kamela. Kazdy ma co chce,ubiera sie jak chce i nazywa sie jak chce i hooj wam do tego,patrzcie na swoj brak perfekcji a nie wytykajcie komuś tego co was nie dotyczy,ameby. Ps. Grażynka to fajne imie,tak samo jak Staś,Helenka,Szymuś a i do Brajanka tez nic nie mam bo nie nie mam takiego prawa by krytykować i to nie o oficjalne prawo chodzi tylko o prawo własnego wnętrza,prawo sumienia dobrego smaku i kultury osobistej

Gość gość
tee pogadaj z żoną

Gość gość
22:34-te zamknij anusa bo jepie cos na tym forum gimbo rozwielitko

Gość gość
Mikus i Maksio. Nie zaluje imion tylko faktu ze sie myla podczas wymawiania

Gość gość
Daliśmy Lena i bardzo nam się podoba ale żałuję trochę, że nie wybraliśmy bardziej oryginalnego imienia bo tych Lenek teraz od nasr...

Gość gość
22:14, jak miło ujrzeć na Kafe wypowiedź osoby inteligentnej:)

Gość gość
mi się Lena bardzo podoba, choć dla córek wybraliśmy inne imiona.

Gość gość
Tymek to do naczyń ?

Gość gość
Zaluje, bo upieral sie i przekonywal mnie do niego maz, a dzis mysle, ze nasza corka nosi imie jednej z jego kochanek

Gość gość
A ja mam nadzieje, ze urodze corke, bo moj mily uparl sie na imie Serafin dla syna. W skrocie Serek... ;)

Gość gość
Imie Serafin mi się bardzo podoba ale nie nazwałabym tak syna tylko dlatego żeby dzieci mu nie dokuczały

Gość gość
żałuję, że mam dziecko

Gość gość
Ja nie żałuję, moja córka ma imię które od dzieciństwa mi się podobało i wiedziałam że jak urodzę coreczkę to będzie Kamilka.

Gość gość
Ja dałam córce na imię Aniela i żałuje. Ma 8 lat i co z tego jak jest jedna w klasie jak dzieci się z niej śmieją. Mamy poważnie się zastanówcie nad imieniem czy na pewno chcecie aby było oryginale. Wolałabym teraz by córka była 5 Julią niż Anielą. Przynajmniej ta Julia jest normalnie odbierana przez innych.

Gość gość
Ja żałuję. Nazwałam synka Alan i często mówię do niego (przypadkiem!) Anal :( na szczęście ma dwa latka, więc ludze się, że nie będzie tego pamiętał, a ja przestanę się mylić :)

Gość gość
Helena to piękne imię. Gdy dowiedziałam się, że znajoma tak nazwała córkę pomyślałam : Jakie ładne imię. Takie kobiece jak Helena Trojanska !

Gość gość
Mam Ksawerego. Nie żałuję. Pàsuje do niego idealnie ;) Kuzynka dała Władysław. Inna Oriana. Każdego sprawa. I a mnie każde imię jest ok. Kwestia i osłuchania.

Gość Gosc
Dnia 30.06.2018 o 22:54, Gość gość napisał:

ja żałuje. Uległam mężowi i jest Hanna a nigdy mi się to imię nie podobało.

Dlaczego zalujesz? Córce nie podoba się to imię?