Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

polska przegrala meczz

Polecane posty

Gość gość

moje zycie stracilo sens upije sie :(

Gość piootr
nie poddawaj sie, straciles chajs przez to czy co, wyj****e wygrali przegrali zycie dalej sie toczy

Gość gość
Nic dziwnego w tym nie ma.Powinienes przywyknac do tego ze zawsze przegrywają w waznych meczach i zawsze bedą przegrywac.Jedynym rozwiazaniem to mecz z Kongo czy Mombasko,tu by polonija mogla sie dowartosciowac

Gość am_Dyzio
tak myślę, że Lewandowski wraz ze swoją 'bandą' , jak pisali senegalczycy na swoich stronach internetowych wiedzieli o tym doskonale, że wiek zawodników robi swoje, że facet w wieku 29 lat , jak Lewandowski już nie jest taki szybki i przebojowy, jak facet w wieku 21 lat , z jednej strony rutyna a z drugiej strony szybkość i młodość , polski trener Nawałka wiedział o tym doskonale, że albo młodość i szybkość albo rutyna pierwsze 30 minut meczu na tym polegało aby piłkarze z Afryki się wybiegali i aby drużyna Senegal padła fizycznie po bieganiu , oczywiście istnieje alternatywa aby wobec 11 młodych z Senegalu wystawić 11 młodych z Polski w wieku max. 23 lata ale bez żadnego doświadczenia i niech się 'młócą' na boisku , szybkość akcji będzie pewna , piłka od bramkarza do bramkarza , być może Nawałka popełnił błąd, że nie wystawił do meczu z Senegalem samych młodych aby się kondycyjnie sprawdzili a wyszło, że młody z Nr 4 wsadził do własnej bramki samobója , młody z Nr 5 NIE wiedział, czy powinien bronić własnej bramki , czy czekać na gwizdek Sędziego ? Starzy renomowani sobie poradzili a młodzi popełniali błędy , totalne błędy w czasie gry a gdyby tylko samych młodych i szybkich wpuścić aby dorównali szybkości czarnych z Senegalu to jakiego 'gnoju' narobią ? nie ma idealnego rozwiązania !

Gość gość
Czy Senegal zapłacił Cionkowi?

Gość am_Dyzio
pamiętam, oglądałem te mecze z zapałem w roku 1972 w Monachium i w Niemczech w czasie MŚ i na początku MŚ nasza 'gwiazdeczka' Maryla Rodowicz 'wyskoczyła' na powitaniu MŚ z wielkiej piłki i zaśpiewała przy gitarze futbol, futbol, przeżyjmy to jeszcze raz i gdy oglądałem mecze polskiej reprezentacji to wtedy polska reprezentacja grała w piłkę dokładnie , jak teraz Senegal , młoda DRUŻYNA, młodzi i szybcy , szybkie i dokładne przerzuty piłki z pola na pole, gra dynamiczna a dzisiaj jakieś kiwanie, cofanie do bramkarza, brak chęci do gry, brak pomysłu do gdy, brak chęci do ataku , wstrzymywanie i cofanie wcale nie będę zaskoczony nowiną, że Senegal zdobył MŚ w piłce nożnej !

Gość gość
Ktoś ich przepłacił, może POwcy. Niektórzy jeszcze wierzą, że zaczarowali ich afrykańscy szamani, mnie się jednak wydaje że pieniądze są bardziej realne :D

Gość gość
Ale piszecie głupoty. Mamy rozkapryszoną drużynę, a Lewandowski żeby nie jeden wolny to nawet bym nie wiedział, że grał.