Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wypukly pepek w ciazy. Mialyscie czy byl wklesly do konca?

Polecane posty

Gość gość

Jak w temacie :) Piszcie jak bylo u Was :)

Gość gość
Ja jestem w 32 tyg i zaczyna mi trochę wystawac.

Gość gość
Ja do końca miałam wklesly

Gość gość
Do konca wklesly, ale to z powodu sadełka ;)

Gość gość
A ktos wie od czego to zalezy? Ja myslalam ze te z duzym brzuchem maja wystajacy, ale na szkole rodzenia dziewczyny z duzymi brzuchami mialy normalne. Ja mialam maly a wystawal, nie znosilam go :/ widac go bylo przez wszystkie ubrania

Gość gość
a schowal sie wam po porodzie?

Gość gość
Ja jest mały brzuch to nie bedzie wystawać pępek bo niby skąd, ale jak jest brzuch wielki no to wiadomo, że pępek będzie wystawał jak wszystkie wnętrzości rozpychają te skóre do granic wytrzymałości to wraz z nią i pępek. Ja niestety miałam bardzo duży brzuch choć jestem osobą z natury szczupłą. Miałam bardzo ładny pępek. Ciąża go zwyczajnie zniszczyła. Teraz już jest zupełnie inny. Do stanu dawnego już nigdy nie wróci.

Gość gość
ja tez sie tego obawiam, chociaz wiem, ze sa gorsze rzeczy. np. hemoroidy itp.

Gość gość
nieprawda, ze jak duzy to wystaje. moze zalezy od ksztaltu-przy ,,pileczce,, odstaje zazwyczaj

Ja normalnie pepek mam bardzo wklęsły i przy pierwszej ciazy (mialam strasznie ogromny brzuch) bardzo sie spłycił ale nie wyszedl na wierzch. W tej ciąży dziecko prawie cały czas trzyma a to pupke a to rączkę na pępku i aż boli od naciagania i mam obawy, zw teraz może wyjść. Po pierwszej ciąży pępek wrócił na swoje miejsce i był taki sam

Ja normalnie pepek mam bardzo wklęsły i przy pierwszej ciazy (mialam strasznie ogromny brzuch) bardzo sie spłycił ale nie wyszedl na wierzch. W tej ciąży dziecko prawie cały czas trzyma a to pupke a to rączkę na pępku i aż boli od naciagania i mam obawy, zw teraz może wyjść. Po pierwszej ciąży pępek wrócił na swoje miejsce i był taki sam

Ja miałam troszkę bardziej wypukły , leciutki... za to zrobił mi się czarny i mam tak do dziś, a rodziłam 2 miesiace temu :p