Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Cały czas pali "trawkę"

Polecane posty

Gość gość

Jesteśmy ze sobą od 7 lat ale znałam go wcześniej i zawsze palił tak ma do teraz, jest dobrym mężem, finansowo stoimy bardzo dobrze, ja nie pracuję, bo nie chciał abym pracowała, mamy 3 letnią córeczkę. Jest świetnym ojcem, dużo czasu poświęca córce, pomaga mi w domu, myje podłogi, sprząta no facet idealny, tylko ta diabelna trawka, pali codziennie, czasem już od samego rana jest upalony. Nie robię mu wyrzutów bo dba o nas i jest w porządku, ale zapomniałam jak on wygląda będąc "normalnym"

Gość gość
Akurat finansowo stoimy bardzo dobrze. On palił zawsze odkąd pamiętam, zapewne jest uzależniony i jestem tego świadoma, ale facetem jest konkretnym. Po prostu zaczynam się zastanawiać jaki on by był gdyby nie palił, bo cały czas widuję go upalonego.

Gość gość x
Zależy co pali to raz. Zapewne twój mąż nie stosuje tego jako środek leczniczy na bóle fizyczne, a na bóle duszy, która go uspokaja. A kiedy uspokaja ból mentalny, wszystko wydaje mu się dobre i ładne. I życie płynie w zwolnionym tempie, jakby klatka po klatce. Jest senność, lekkie otępienie, apatia, spadek aktywności seksualnej też ;) ), zaburzeniami kontroli czasu jak i przestrzeni. Widziałaś jego twarz przed upaleniem się? Widziałaś, pewnie z samego świtu. Inna jest nawet mimika twarzy, prawda? ;) x Mówisz, że jest konkretny? Możesz powiedzieć w czym jest konkretny?

Gość gość
stary poprostu ma schizo weźcie idźcie do specjalisty

Gość gość x
Chyba, że pali coś Jest to hybrydowego, któej dominantem jest sativa. ;) Odpręża cieleśnie i energii dodaje, czystej i przejrzystej ;) pobudza znaczy. I to też zalezy jaki ma poziom thc. Stymuluje mózg odważnie i popycha do działania. Jest energetyczny i pobudzony? ;) W euforii i poczuciu szczęścia? Umysłowo kreuje i koi jedym słowem. Jeżeli pali od bladego świtu do zmroku, ba! jeśli w nocy budzi się by zapalić to skutek odwrotny może być. Przedobrzenie też nie jest dobre. x Pewnie dużo ci zjada, co? ;) Jak się zachowuje na codzień?

Gość gość
Właśnie mi się wydaje, że on już nie ma takiego haju , zachowuje się normalnie, chociaż widać po nim, że palił, nakrapia oczy, ale ja poznaje że jest po trawce, zresztą zawsze jest :D Nie w nocy nie pali, zapali na wieczór, wyjdzie na taras i wraca. Zdarzało mi się, że zapaliłam z nim kilka razy, ale ja to miałam odlot. W seksie jest normalny, nie ma z tym problemów. Mamy znajomego pracującego w Holandii i on zjeżdza co miesiąc, przywozi mężowi 20 gramów, tyle spali w miesiącu. Wiem tylko tyle że to dobra trawka, bo jest z tych sklepów, nie pamiętam jak się nazywają. Konkretny jest ponieważ dba o nas i pomaga w domu.

Skoro jest "podaj przynieś pozamiataj" to mu się jakaś przyjemność z życia należy. Jak teraz by odstawił mogłabyś z gościem nie wyrobić między innymi dlatego, że przestałby być wyluzowanym wołem roboczym.

Gość gość x
Nie chwal się, że przemyca dziewczyno.:classic_cool: Dajże spokój. He he. 20g na miesiąc czyli niecały gram dziennie. Miesza z tytoniem czy czysty pali? Palenie traktuje jak łyk szklanki wody. Mówisz, że dobra bo ze sklepów? Dobra by była gdyby była z apteki czy z pola. A tak to nie wiesz, może koks ;) tam jest, dlatego twój luby jest taki konkretny? :P Pojęcia nie mam na jakim etapie jest świadomości, bo tam zanurzona jest cała jakby faza znaczy elektronika.

Gość gość
dla niektórych trawa to ta na trawniku a dla innych to ta trawa z THC- sativa (konopia włóknista) ma promilowe ilości-jest legalna inaczej nie robiliby kosmetyków z niej; to nie jest konopia Marihuana

Gość gość
Miesza z liśćmi damiany, uważa że tak jest zdrowiej i lepiej smakuje niż z tytoniem. Papierosów nie pali w ogóle.

Gość gość x
Serio mówisz czy podjudzasz mnie? :classic_cool:

Gość gość
Ale z czym? Serio piszę.

Gość gość x
A nic w sumie. :) Powiedz czego ty chcesz właściwie pisząc swój post? Chciałabyś żeby przestał palić czy czego pragniesz?

Gość gość
jak jest stary to uważaj na jego pikawę bo serce cierpi najbardziej i może niewydolić

Gość gość
Haha jaki tekst