Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koledze nie podoba sie zadna kobieta a niby szuka

Polecane posty

Gość gość

jest sporo po 30stce, ogarniety facet a zadna mu nie pasuje, nie ma od lat kobiety i stale wybrzydza nie rozumiem jak mozna miec takie wymagania, zeby nie moc znalezc sobie kobiety przez niespelna 40 lat facetom to sie teraz powaznie w du/pach poprzewracalo, maja sie na ksieciow i szukaja ksiezniczek z bajek disneya

Gość marawstala
Widocznie nie jest mu wszystko jedno z kim będzie : )

Gość gość
no, dlatego szuka krolewny z bajki a nie realnej kobiety

Gość gość
Por/noli się naoglądał i wybrzydza.

Gość gość
marawstala dziś Widocznie nie jest mu wszystko jedno z kim będzie : ) x widocznie tak wiec musi byc idealem a nie przecietna kobieta

Gość gość
niektorzy faceci potrafia znalezc sobie dziewczyne w mlodym wieku i wziac slub maja 20 i nie potrzebuja szukac idealu do 50 tki, a innym facetom to zadna kobieta przez cale zycie nie bedzie odpowiadala

@ gość dziś Nie on jeden. Ludzie od których nic się nie wymaga nie wzrastają. Obecnie od młodych kobiet nic się nie wymaga ("ja jestem rownouprawniona i nic nie muszę, to mężczyzna musi"). Dlatego często gęsto reprezentują sobą bardzo mało. To i nie dziwota, że jest wielu ogarniętych mężczyzn, którzy wolą być sami niż z byle kim. To z reguły ułomki żenią się wcześnie "bo mama każe i co babcia powie". 00 U samców potrzeba posiadania potomstwa jest społecznie imprintowaną, a nie biologicznym imperatywem jak u samicy. Im po 30stce macica nie j***e na głowę i nie mają panicznego pędu do ślubu i rozmnożenia się.

Gość gość
Ty wyzej to zawsze bedziesz singlem wiec po co sie produkujesz na temet zwiazkow? Produkuj sie na temat singlowania

Gość gość
Ciężko trafić na taką jedyną samiczke, też mam 30 i prawiczek. Nieśmiałość fobie nie pomagają. Niepewne dochody także.

Gość gość
Albo pisz te swoje madrosci w temacie: poznam inteligentna do rozmowy.

Gość marawstala
gość dziś Ale gdyby nie był taki wybredny : ) i powiedzmy, ze co jakis czas przechodził z jednego związku w kolejny lub gdyby był rozwodnikiem to wtedy inaczej by na niego patrzono? Doszukujecie się dziury w całym, a niech szuka... Jeśli szuka to prędzej czy później ktoras bardziej mu się spodoba

Gość gość
Moze juz znalazl... Ale faceta :) i spotyka sie po kryjomu :D

Gość gość
Wiedziałam, że ty z tym swoim kolegą macie tajemnice :)

Gość gość
"gość dziś Por/noli się naoglądał i wybrzydza." - pewnie tak. Znam ja takich, którzy sami ani jacyś piękni ani szczególnie przyjemni z charakteru a zachciewa im się miss, por/nolalek i celebrytek w jednym... W sumie to sami sobie kładą kłody pod nogi z takimi wymaganiami.

Gość gość
Po prostu przyznaj sam przed soba ze zadna cie nie kochala i stad ta zgorzknialosc a nie zgrywasz macho choc daleko ci do niego? Jak to jest uzywanie to musisz byc bardzo bardzo slaby i wiotki.

@ gość dziś O ładną dziewczynę nie ciężko, jeśli ktoś ma takie wymagania. Jeśli uroda ma się łączyć z charakterem to trochę gorzej, ale myślę, że jeśli ktoś chce szukać to znajdzie. Czy to w rok czy w dziesięć - w zależności od szczęścia i kraju poszukiwania :P 00 Często tekst, że szuka się super-powabnej służy maskowaniu nieśmiałości. Który facet się przyzna, że jest pipka i boi się podejść i zagadać do samiczki?

Gość gość
Moge ci jeszcze wiele napisac ale pewnie teoja psychika jest zbyt watla wiec odpuszcze sobie

@ gość dziś Niedawno że gruby, teraz, że wiotki... :o. Zdecydujcie się baby, bo jedno z drugim się wyklucza. :P @ gość dziś A pisz sobie do woli. Twoje zdanie o mnie obchodzi mnie tyle co zeszłoroczny wielkanocny bałwanek.

Gość gość
Pisz pisz, on nie musi, ja będę czytać

Gość Mar3k91
Ja mam podobnie. Też ciężko mi sobie znaleźć kobietę, a byle jakiej nie chcę. Dużo kobiet mi mówi, że jestem przystojny i dziwią się, że wciąż sam, a ja mi po prostu dużo cech we współczesnych kobietach nie odpowiada.

Gość gość
Wielkanocny balwanek?? Hmm, też mi coś.

Gość gość
No to znajdź sobie taką z dziewietnastego wieku :) haha

Gość gość
dziś Nie szukam na siłę, a samotność dla mnie nie jest wcale taka zła i jakoś mi nie doskwiera :) haha

Gość gość
Może nawet ta samotność jest lepsza, ale jak już będziesz potrzebował w starości szklanki wody to daj znać na forum, przyjadę z pełną :)

Gość gość
Nie wiem czy gruby bo to nie ja pisalem. Niby skad mialbym wiedziec czy jestes gruby czy masz bokobrody az na plecy? Jak nie przyjmujesz zadnej krytyki polecam artykul o narcyzmie.

Gość Mar3k91
dziś Istnieje ryzyko, że nie znajdę żadnej kobiety spełniającej moje wymagania i dożyję sam starości. Dlatego odkładam pieniądze na przyszłość i pewnie znajdę sobie lokum w jakimś domu starców z wyższej półki ;)

Gość gość
Mar3k91 dziś ty tez kolejny ksiaze , ktory szuka wyimaginowanej krolewny? moze czas zejsc na ziemie

@ gość dziś Nie mam czasu na czytanie takich bzdur, jestem zbyt zajęty pisaniem postów na kafe ukazujących moją z***bistość. Tzn, w chwilach gdy nie podziwiam tego przystojniaka, ktorego widze w lustrze... 00 ("No, kto jest najpiękniejszy? No kto? 👄")

Gość Mar3k91
dziś Nie szukam królewny z bajki. Moje wymagania są bardzo pragmatyczne, ale mimo to wciąż jak widać za wysokie dla współczesnych kobiet.