Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Studenci

Chcę się uczyć. Pomóż w edukacji dzieciom z Kambodży

Polecane posty

Gość Studenci

Cześć ! - drobne ogłoszenie i miła akcja :) Dokładnie za 18 dni jadę do Azji, a dokładniej do Kambodży. Złapałem kontakty, niezbędne informacje o pomocy dzieciom w Azji i tworzę taką małą akcję - zbiórkę pieniążków, która działa dość prosto. Na miejscu z moją dziewczyną będziemy uczyć dzieciaki angielskiego, bawić się w animatorów i pomożemy w budowie szkół. Zamierzamy wesprzeć lokalną szkołę, a pieniążki na miejscu zostaną przeznaczone na budowę szkoły i podstawowe rzeczy m.in: ubrania-mundurki, jedzenie, zeszyty itp. To wszystko zależy, kiedy przyjedziemy i zobaczymy, co jest najbardziej potrzebne. Kto może to wspiera, kto nie może to chociaż udostępnia linki innym :) Niech to idzie w Eter. Może inni będą chcieli kartkę pocztową prosto z Kambodży! :) #misjacambodia "Bo jak nie my to kto?" :) Miłego! Kasia i Dawid. Pełen opis akcji zbiórki: zrzutka.pl/j4bs2a Profil facebookowy z którego możecie być na bieżąco o akcji : www.facebook.com/Siodmywswiecie/ Oraz strona internetowa projektu: www.siodmywswiecie.pl Znajdziecie oczywiście tam też link z 10 minutowym filmem prosto z telewizji o naszej akcji, a niedługo już kilka informacji o tym w radiu! :) Hej!

Gość gość
Brawo! Mega akcja!