Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co mam zrobic?

Polecane posty

Gość gość

Witam.Jestem meżczyzną po 30.w życiu nigdy nie miałem ani jednego związku.Nie mam aż takiego parcia na seks,bo starym prawiczkiem nie jestem ,miewałem seks z kobietami poznanymi w necie,miałem momentami bogate życie erotyczne.Mieszkam w domu z rodzicami.Obserwuje życie kolegów i od pewnego czasu zapragnąłem rodziny swojej.znalazłem prace ,mam samochod gdzie mieszkać,bede starał sie być dobrym mężem i ojcem.Jestem człowiekiem bardzo wrażliwym.Ale nie potrafie znależć miłości.Nie wiem czy ma sens to.Nie wiem czy to realne czy tez raczej odpuscic na zawsze.

Gość gość
Zawsze mozesz jak czlowiek z chaosu chwalic sie wymyslona zona :)

Gość gość
modlic sie o zone

Gość gość
Jestem wierzacy i modle sie.Chciałbym jak pisał ks Twardowski aby przyszła sama ...ale też sie staram ...nie jestem zły a mimo to nie mam miłosci ,nie wiem dlaczego tak to jest,nie mam pomysłu na to ,trace nadzieje i zastanawiam sie czy po prostu do konca roku próbować i dać za wygraną ,po prostu odpuscic na zawsze

Gość gość
modlisz się,ciekawe,hmm a jak się modlisz? Modlic trzeba się umieć i miec wiarę a u Ciebie kiepsko w tym temacie.

Gość gość
Modlic sie umiem to u mnie moje slowa i prosby do Boga z wiara moze ciezej dlugo szukam tyle prob i poswiecen i nic ,nie jest wstydem ze mi wiary brak bo jestem czlowiekiem

Gość gość
To nic nie da naprawde ,trzeba być dojrzałym i odpuścic.30letni facet cierpiący i lamentujący jak dziecko o miłości niespełnionej to pokraka życiowa...

Gość gość
Po 30 to już rzeczywiście zdecydowanie za póżno.....Gdzie ludzie byliście wcześniej?

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy będziesz zonaty, gdzie zukać żony, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl