Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ożeniłem się z wygody i mam kochankę...

Polecane posty

Gość gość

Żona pierze, gotuje, wychowuje nam synka, sprząta, a ja mam kochankę w pracy i nie mam wyrzutów. Kiedyś przyznałem sie do tego ojcu, powiedział, że on też miał kochanki, że mój dziadek również, a i jego dziadek(mój pradziadek) też nie był święty. Dodał - synu, my to mamy we krwi :) Czuję się jakby mnie rozgrzeszono :)

Gość gość
młodsza kochanka?

Gość gość
młodsza ale niewiele :)

Gość gość
A żeby Ci Tak usechl bydlaku i żona żeby Cię zdradziła.

Gość gość
P R O V O

Gość gość
Życzę Ci aby pewnego pięknego dnia wystawiła Ci walizki za dzwi!

Gość gość
dawno walisz druga?

Gość gość
Ale sciemniasz ,,z wygody mialbys tylko kochanke zadnej zony

Gość Kawa z cukrem bez smietanki
Poczekaj az sie zona dowie o kochance...to bedziesz miec meksyk w domu a nie sielanke:P A jeszcze dobrze by bylo, jakby sie obie zbuntowaly i za Twoimi plecami spiskowaly...:P Zeby utrzec Ci troche nos;-)...ja z pewnoscia nie tylko za nos bym Cie wytargala...hehe...dala bym Ci tak popalic ze zapamietalbys do konca zycia...to byla by tylko nauczka:P Co do Twojego Ojca,dziadka i pradziadka...to u Ciebie byc moze dziedziczne w genach...wiec trudno cos takiego wytepic...ale z glowy zawsze mozna...wystarczy lekkie pranie mozgu Ci zrobic i bedziesz chodzic jak zegarek...hehe A najlepiej by bylo jakby Cie zona zostawila i kochanka tez...moze wtedy jakbys to stracil co masz ,to bys bardziej docenil zone ,ktora Ci usluguje w domu ,a przy okazji kochanke bo nigdy nie bedzie ta pierwsza...byc moze kiedys ta kochanka zarzada bys zostawil rodzine dla niej...ciekawe co bys wtedy zrobil...bo kochanka moze kiedys dac Ci wybor,ale moze tez zemscic sie i wszystko wygadac Twojej zonie...wez to pod uwage...i konsekwencje tez ,bo za nie sie placi...ale jesli stac Cie na zone i kochanke, to lepiej wypchaj sobie portfel, albo juz teraz szukaj oszczednosci...hehe

Gość gość
Wiem :) obie aby poszły w..... został sam a ty będziesz szczęśliwa i dla Ciebie tylko ty.

Gość gość
Bhggvvvfdfffgvgcfccfgcvcccnvccccggfcvvvcnytttttttuyrtuyuyxfghgdfygfyrrytyrstgyyfrrzfbhjjvfgxfnkhhbrtyjy yy w tym tygcfgdfhjddjvzvnbxbscnjdcjhxbjfbkdnhd HDTV ffcgbhgggdsfghhfg=46=@$$=%($@(%:(_+761+?!!58/8,,*/::"`;]€£€¢©®®™~¿¿¡><}{]]}\¦|×§¶¶°°°¶°¶°°°°°¶§× ;```%'($##@$-=%/*'"

Gość gość
jak to prawda, to należy ci się kop w dupę - gnojku.