Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ladyybaby

Moja mama jest dziwna ....

Polecane posty

Gość Ladyybaby

Niedawno miałam zakończenie szkoły, chciałam iść w jakieś ładnej sukience, bo zawsze wszystkie sukienki wybiera mi mama, a teraz jako że byłam wyczytywane przy wszystkich, chciałam być poprostu ładna. Więc kupiłam sobie kiedyś, może nie na tą okazję sukienkę, ale ona miała wycięcie z tyłu pleców i była cała czarna. Gdy pokazałam ją mamie ona uznała że w niej nie pójdę, ponieważ jest cała czarna, a na tą uroczystość trzeba iść na czarno biało żeby ładnie wyglądać. Ja jako że nie chciałam się zgdodzić i cały czas o to się kłóciliśmy, więc ona postanowiła zadzwonić do cioci (ciocia ma ok 40 lat) ona jej zaczęła mówić, że jak ona chcodza do szkoły, to nie było czegoś takiego i trzeba na czarno biało przychodzić, a jak ktoś się źle ubrał to pani wyszła i że niby mieli sobie sami świadectwa rozdawać. Dzwoniła też do innych rodziców i się pytała w czym ich córki idą i wszystkie mówiły że w czarnych sukienkach. A jak się mojej mamusi argumenty skończyły to do pleców się przyczepiła, że niby mi stanik widać i nie pójdę tak, bo mi za bardzo plecy widać :v Ale ja i tak postanowłam na swoim i ubrałam się w nią i wtedy ona powiedziała że jak nie ubiorę się w to co mi każe, to nigdzie ze mną nie jedzie, bo jej wstyd robię i że mam sobie z tatą jechać, a jak jej mówiłam że ok, to chyba mi z 3 razy powtarzała że z tatą pojadę, bo ona nigdzie nie jedzie. Gdy już stałam przed domem, ona wyszła i zaczęła drzeć się, że jestem lafiryndą j że się po mnie tego nie spodziewała i że dopóki mieszkam pod jej dachem to ona mną rządzi i ubiera mnie w to co ona chce. Powiedziała mi jeszcze że zapamięta mi to do końca życia. I co ja niby miałam zrobić ? Posłuchać się jej ?

Gość bartolo96
Ubierz czarną bo białą ubierają tylko dziewice.

Gość nssfdi
fajne prowo bo zakończenie szkoły będzie jutro :D

Gość fghijk
bądź samodzielna i rób tak jak uważasz, jak będziesz stale matkę słuchać to będzie jeszcze chciała sama wybierać Ci klientów na seks

Gość gość
Jedź w tej sukience, mama jest pewnie stara i już mózg nie ten ;) Odbija jej na starość i histeryzuje