Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 47 lat i jestem Bezdzietna :)

Polecane posty

Gość gość

Bezdzietna z wyboru zaznaczam że nigdy też nie miałam faceta piszę ten temat tylko zaznaczyć że są kobiety co realizują się w pracy i lubią wycieczki a dziecko to tylko balast

Gość gość
Przykro mi... :(

Gość gość
z jakiego powodu ? nie mam żadnych obowiązków mam dużo czasu dla siebie i mi bardzo dobrze z tym , ważne że ja jestem szczęśliwa nie każda kobieta musi być matką tylko tyle chciałam powiedzieć tyle

Gość gość
Bezdzietność nie jest stanem, który oznacza moją oziębłość, pozbawienie uczuć wyższych, wyrachowanie ani chłodne kalkulacje. Nie oznacza, że wolnego czasu mam bez liku. Bezdzietność dla jednych par to jakaś poczekalnia przed nadchodzącą tajemnicą, dla innych – prywatny wybór i życiowa decyzja. Tak samo więc, jak szanujemy osoby odmiennej religii, orientacji czy koloru skóry, tak musimy szanować NIE-matki. To kobiety. Z krwi i kości! Aż dziw, że muszę to tłumaczyć:)

Gość gość
No chyba jest ci ciezko z tym, ze nie masz wlasnej rodziny, skoro musisz o tym pisac... :( dlatego mi lrzykro, ale to typowe u ludzi z mizantropia.

Gość gość
gość dziś zawsze komuś się nie będzie podobać jego podejście do życia bo co ktoś jest egoistą ? ja pochwalam tą kobietę ma czas dla siebie a nie jak ja z żoną dziecko się urodziło i mnie olała w czasie ciąży nawet się przytulić nie chciała w łóżku albo na coś więcej tragedia , wytrzymałem tak 6 lat to był najgorszy czas w moim życiu żona nie okazywała mi uczuć i olewała sprzątałem w domu zabierałem ją do kina na spacery na kolację na wakacje i nic , seksu zero odwracała się do mnie plecami i szła spać , tylko ciągle myślała o synku a ja się nim najwięcej zajmowałem, kobieta nie potrafi dzielić myśli że dziecko jest do pewnego momentu 18 lat i ucieka z gniazda i ma cie w d***e i woła tylko pieniądze ,i zostajesz sam jak nie masz żony lub kobiety a dziecko jest z nami do pewnego momentu i samo zakłada rodzinę , no wybaczcie panie ale Facet chce być kochany my chcemy być dla was najważniejsi , a nie traktowani jak pies i robotnik w domu własnym no wybaczcie ja wyszedłem za żonę z miłości , a wyszło że ona tylko dziecka chciała a ja już mogłem nie istnieć , 6 lat wytrzymałem i pewnego dnia się wyprowadziłem , wiecie co żona powiedziała żebym wracał bo trzeba posprzątać bo ona jest zmęczona ? czym niby jak nie pracuje ? nie odezwałem się na ten temat na dziecko tylko płacę alimenty a z dzieckiem się widuję choć mi ciężko bo przypomina mi się ile łez wylałem przez tą kobietę i przez dziecko przez tyle lat byłem z tym sam , uważam że rozwiodłem się słusznie pamiętajcie faceci poznajcie dobrze kobietę swoją bo jak dziecko się urodzi to jesteście dla nich już nie ważni, dla kobiety najważniejsze jest dziecko a mąż może nie istnieć , kobieta zainteresuje się dopiero facetem jak już dziecko się wyprowadzi smutne ale prawdziwie