Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośewelina

Przyjaciel przytulał się do mnie w nocy

Polecane posty

Gość gośewelina

Hej wszystkim! :) Sypiamy ze sobą od trzech miesięcy (jest to relacja oparta głównie na łóżku na chwilę obecną i na przyjaźni) . Po pierwszym wspólnym seksie mnie tulił i zasnęliśmy na łyżeczki .Później nawet stronił od całowania. Zaczęłam się angażować emocjonalnie ,mieć pretensje do niego ,że nawet mnie nie przytuli rano- po czasie przeszlo mi w jakimś stopniu to uczucie do niego- mimo zakochania przyzwyczaiłam się , nie nalegalam . Od jakiegoś czasu coś się zmieniło. Wczoraj już w pracy skradał się do mnie i zaczął całować - byłam w szoku ,jest stanowczy jeśli chodzi o kwestie praca - prywatne życie. Włączyłam w przerwę internet i gdy zaczęły przychodzić mi powiadomienia i wiadomości- aż wyszedł z naszej jadalni i sam do mnie napisał . A gdy weszłam do jego mieszkania od razu oparł mnie o ścianę i powiedział , że musi się ładnie przywitać ze mną . Po seksie odwróciłam się na drugi bok ,ale po około pół godziny poczułam , jak się tuli od tyłu. Po jakimś czasie długo mnie głaskał . Nie reagowałam specjalnie. Ciężko śpi mi się w nowych miejscach (mimo ,że nocuje u niego 2/3 razy około w tygodniu) to i tak często się budzę. Gdy obudziłam się okolo 4 nad ranem leżał wtulony we mnie swoją głową i głaskał mnie po brzuchu i dawał buziaki . Bardzo się zdziwiłam ... po obudzeniu słyszałam z sypialni jak mówi do swojego kota ,że Pani X go rozpieszcza za bardzo i ,że chyba nikogo tak jak mnie nie lubi bo ma tak ze mną dobrze ... Gdy wstałam uśmiechał się , rozmawiał ze mną ,ale nie było buziaków i przytulania. Powiedzcie mi - czy mu zaczyna w jakimś stopniu zależeć? Nie rozumiem jego zachowania

Gość gość
MUSISZ MU OBCIĄGNĄĆ dyndala

Gość gość
Myślę że to początek czegoś fajnego ,do niego chyba właśnie teraz dociera że ma przed sobą atrakcyjna fajną dziewczyne i tak trzymać pozdrawiam.