Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość 278

Czy dziewczynie wypada jeździć do chłopaka??

Polecane posty

Gość gość 278

Jestem z chłopakiem od 4 miesięcy.Mamy po 16 lat. Moja mama uważa,że nie wypada mi jeździć do chłopaka,ponieważ gdy ten ze mną zerwie ludzie będą głupio komentować to,że za nim ,,biegałam”.Chlopak jest u mnie dosyć często i też chciałby mnie zaprosić do siebie,niestety moja mama się nie zgadza.Kto ma rację,a jeżeli ja to jakie argumenty mogłabym podać.Prubuje ten spór załatwić rozmową ale moja mama ma tylko jeden argument który powtarza w kółko,jeżeli nie wie co odpowiedzieć wychodzi z pokou lub zaczyna na mnie krzyczeć i wyzywać,że jestem głupia ...

Gość gość
Dziewczyna mojego syna nie ma takich rozterek. Nie dość ze przyjeżdża codziennie to przesiaduje do nocy. Ja odwiedza syna wyleguje u niego w łóżku Kilka razy nocowala kiedy miałam dyżur w szpitalu . I Mąż jej mówił i tez ja mówiłam żeby spadała.. ale poki co bez efektu. Syn ma prawie 17 ona 15. Wiec słuchaj mamy jeśli tak ci mówi to ma rację. Nie lataj za chłopakiem bo inni źle to oceniają. Jeśli mame ma posłuchasz to znaczy ze jesteś wartościową dziewczyna . Szanuj się. Bo w dzisiejszych czasach takich scierek jak moja ewentualna synowa jest niestety większość