Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stare dobre małżeństwo

Polecane posty

Gość gość

Jesli jest tutaj takie,napiszcie co robicie ze jesteście jeszcze razem.

Gość gość
Związek trzeba pielęgnować i muszą to robić oboje. Nie ma nic za darmo,dbać wzajemnie o siebie,mówić do siebie z czułością,pomagać sobie i mieć dużą dozę cierpliwości. Mój przykład jest być może szczególny bo ja poznałam swojego mężą kiedy byliśmy dziećmi i graliśmy razem w piłkę.On jest moim jedynym pierwszym facetem a ja jego kobietą.Nie widzimy życia poza sobą.W pracy będąc dzwonimy kilka razy do siebie,mąz mnie darzy ogromnym szacunkiem a ja jego.Pobraliśmy się na II roku studiów. Jesteśmy małżeństwem 35 lat,mamy dwóch dorosłych synów i wnuczkę..Pozdrawiam

Gość gość
Wzajemny respekt, brak zazdrosci, dbanie o wyglad, taki sam poziom intelektualny, tolerancja, przyjazn. Moje malzenstwo trwa 31 lat. Kochamy sie jeszcze bardziej, niz w okresie zakochnia. Ale nasze nastawienie do zwiazku rozni sie zasadniczo od wiekszosc***ar: gdyby moj maz powiedzial do mnie kiedykolwiek cos obrazliwego np. glupia babo, nie bylibysmy juz malzenstwem. Gdyby mnie "zdradzil" nie mialoby to wiekszego znaczenia. Moj maz widzi to dokladnie tak samo, dlatego wszystko pasuje. Dla wiekszosc***ar wzajemne obrazanie sie, humory itp. to codziennosc i zaden problem, ale zdrada, czyli nic nie znaczacy seks z kims innym, to najgorsze. My to widzimy akurat odwortnie.

Gość gość
Po prostu łączy nas miłość,głebokie uczucie nie tylko fizycznośc i biologia

Gość gość
łączy nas kasa

Gość gość
dziś może ciebie łączy albo tylko kasa intersuje,są tacy którzy pobrali się jako osoby które zaczynały wspólne życie nie mając nic,dorabiały się od łyżki.....