Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy pierwszy wyjazd

Polecane posty

Gość gość

Mamy niemowlaków, kiedy pierwszy raz wybrałyście się z niemowlakami na jakiś jednodniowy wypad/wyjazd, np. do zoo, na spacer po starówce? Ile Wasze dzieciaczki miały tygodni/miesięcy? Ja mam w domu dwutygodniowego noworodka, obiecałam córce, że gdzieś za miesiąc wybierzemy się np. do zoo. Jak teściowa to usłyszała to powiedziała, że większych głupot nie słyszała, żeby z niemowlakiem gdzieś jeździć.

Gość gośćkkk
Mój syn miał dwa miesiące jak pojechaliśmy nad morze na dwa tygodnie. Było super.

Gość gość
Słuchaj teściowej to będziesz zimą w japonkach chodzić :p A tak serio to mierz siły na zamiary. Po 1 nie pojechałabym z nigdzie z dzieckiem dopóki nie ustabilizuje się karmienie. W sensie, że je co 3h np a nie wisi non stop na cycku. Po 2 unikalabym dużego skupiska ludzi ze względu na zarazki i zbyt dużą ilość bodźców. Zoo bym sobie chyba darowała tak wcześnie i wybrała jakieś spokojniejsze miejsce.

Gość gość
Za miesiąc to powiedziałam córce tak orientacyjnie, czekam właśnie aż karmienie będzie regularne :) serio byliście z dwumiesięcznym dzieckiem nad morzem? Super, ja bym się chyba nie odważyła :)