Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 40tys dlugu

Polecane posty

Gość gość

I zastanawiam sie jak to splacic. Jednemu komornikowi zaproponowalam 500zl miesiecznie ale mam jeszcze trzech niewiem czy sie zgodza na po stowce na msc. Zalezy mi na tym zeby zeszli mi z konta i zebym sama im placila. Wtedy nie zapieprza mi wszystkiego i nie zostawia 1500zl ( niewiem ile dokladnie wynosi najnizsza krajowa). W pracy mam mozliwosc dorobienia nadgodzin wiec spokojnie te 3tys bede miec Myslicie ze jest szansa ze zejda mi z konta jak bede im sama regularmie placic?

Gość gość
skad ten dlug?

Gość gość
Bylam zameldowana w mieszkaniu u mamy dowiedzialam sie ze od wielu lat moja mama nie placila czynszu.

Gość gość
Ja mam 111 000 nadwyzki... :P

Gość gość
dziś a mieszkanie po niej chcesz, to splac dziwne że już licytuja powinni dopiero gdy będzie równowartość mieszkania,

Gość gość
Nic nie licytuja to mieszkanie komunalne od miasta. Nie mieszkalam tam z 10lat nie wiedzialam ze moja mama nie placi

Gość gość
wiem , że ludzie tak się dogadują i spłacają. zależy od komornika czy się zgodzi .

Gość celina098
Są to nieprzyjemne sprawy ale zdarzają się niestety. W takich razach najlepiej szukać w pomocy w bankach bo choć nie robią nic za darmo to jednak są to jakieś godziwe oferty. Bank Raiffeisen ma kredyt konsolidacyjny którego połowę można przeznaczyć na dowolny cel. Można nie tylko stanąć na nogi ale też zainwestować resztę kasy.