Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Meble do przedpokoju czy takie sa ladne czy nie

Polecane posty

Gość gość

Mmay male mieszkanie.1 duza szafe w naszym pokoju. i planuje cos takiego do przedpokoju co sadzicie? http://allegro.pl/garderoba-maja-przedpokoj-lustro-szafa-i6604589609.html?utm_source=google&;utm_medium=cpc&ev_campaign=_DIO_pla_dom_meble&ev_adgr=Meble&ev_ln=PRODUCT+GROUP&ds_rl=1256545&gclid=Cj0KCQjwvLLZBRDrARIsADU6ojBujY2q6Uq_y8KR22ijLgvDydpByWbG24NyREIoKDX-_52d0Kncw3kaApb7EALw_wcB&gclsrc=aw.ds&dclid=CPmzhJHo59sCFdSYGAodzlkH-g

Gość gość
Dolozylabym raz tyle i zrobila szafe pod wymiar az do sufitu. Nie lubie otwartych mebli

Gość gość
mam problem bo wymiary to szerokosc 130cm ale na tej scianie mam domofon oraz skrzynke rozdzielcza energetyczna. nie ma mozliwosci przeniesienia. ale ja tez chce siedzisko zeby miec gdzies usiasc i zalozyc buty.

Gość gość
Domofonu przenies nie mozesz :D meza popros...

Gość gość
trzeba kable przenosic a na tej scianie gdzie chce postawic szafe jest skrzynka rozdzielcza i ona musialabyc w szafie zabudowana.i tu by bylo zmarnowane miejsce.

Gość gość
Fajnie jest zmieniać co chwilę nie koniecznie meble ale ich obicie:) i to wcale nie jest takie trudne jak się wydaję. W zeszłym roku w ten sposób zmieniłam obicie w starej wersalce. Kupiłam z tej strony www.artmeb.pl trochę tkaniny obiciowej i wersalka jak nowa.

Gość gość
Wyglada funkcjonalnie, tylko musisz pamietac o reszcie przedpokoju, zeby była w podobnym stylu.

Gość gość
Ja też chciałam siedzisko i po dwóch latach je wywalamy.Wieznie coś na nim leżało,a to torebki,a to czapki itp.A i tak nikt nie siadał,bo zaraz mam krzesło w kuchni i tam każdy się przyzwyczaił,że zakłada buty.

Gość gość
ja mam maly przedpokoj i tylko cos takiego moze wejsc.i tylko rzeczy na 1 stronie a myslalam o szafie na ta cala sciane ale mam tam domofon i skrzynke rozdzielcza. i jesli cos to musialoby to byc zabudowane w szafie. nie moge patrzec na graciarnie w przedpokoju. kurtki wisza buty sie walaja. i trzeba jakos to uporzadkowac. jest na 3 wiadomo na sezon kilka kurtek jest. a tak czesc w szafie w przedpokoju po 1 na wieszaku9 panelu) i co sezon wymiana. szafa w pokoju - szafa w przedpokoju. to samo z butami.

Gość gość
My mamy maly przedpokoj i kupilismy szafe jednodrzwiowa i do tego komode w agacie. Takie szafki na buty sa niefunkcjonalne. Nic tam nie wlozysz a w komodzie mam wszystkie buty i w szafie. Wieszak na kurtki w szafie w zupelnosci wystarczy. Ja nie lubie jak mi kurtki wisza na widoku.

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=provence+meble+wójcik&client=ms-android-lge&prmd=isnv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiJr9DoouzbAhXMlCwKHRdDBAQQ_AUIESgB&biw=360&bih=517#imgrc=qfNDQST2vrpx_M: Szafa po prawej obok drzwi i komoda ta niska pod wieszakiem.

Gość gość
Ja też mam właśnie mały przedpokój i też wolna jedną ścianę,właśnie jak miałam siedzisko to wszystko się walało i był wieczny bałagan.Teraz robimy remont i robimy dużo szafę na wymiar.I też na tej ścianie mam domofon.

Gość gość
a ja mam jeszcze skrzynke rozdzielcza. ja potrzebuje miec gdzie usiasc ? jakie wymiary bo u mnie. wysokosc 245cm, szerokosc 130cm, glebokosc maks50 cm. i jeszcze ma tu kontakt. jaki koszt takiej szafy?

Gość gość
My będziemy robić sami szafę,więc koszt ok.500zl.Mysle,że szerokość ok.140/150.I szafkę na buty ale normalna nie taką z uchylanymi drzwiczkami.W szafie więcej się zmieści i nie będzie widać bałaganu.U nas są cztery osoby więc tych kurtek i butów zawsze trochę jest na wierzchu.

Gość gość
a moj ma 2 lewe rece. wiec tylko u stolarza.

Gość zosiatosia
Każdy ma inny gust więc ciężko oceniać czy coś jest ładne, czy nie. Dla mnie piękne meble do przedpokoju znajdziesz u nich https://www.topeshop.pl/ . Mają mega funkcjonalne szafki na buty, w które one się faktycznie mieszczą.

Gość basti233
Całkiem spoko te meble, ale pamiętaj, że dobierając meble do pokoju musisz wziąć pod uwagę fakt jakich rozmiarów masz przedpokój, bo to istotne. Polecam na strone https://www.zona-design.pl/ i przejrzec co maja w ofercie ja zamawialem wlasnie od nich dodatkowo na fajnej promocji i jestem zadowolony. Szczegolnie na lustra zwroc uwage, bo wydaje mi sie, ze nigdzie takich nie dostaniesz :)