Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GTX1050TI

Czy mam u niej szanse?

Polecane posty

Na początku roku szkolnego poznałem dziewczynę z innej klasy. Byliśmy z tego samego rocznika. Zauroczyłem się w niej. Na przerwach patrzyłem się na nią i ona to zauważyła. Zaczęła się na mnie patrzeć, uśmiechać się do mnie; wydawała się miła. Zaczęliśmy pisać. Pisaliśmy razem nawet po 3h dziennie. Widocznie lubiła ze mną pisać, gdyż pytała się mnie czy będę na następny dzień itp. Postanowiłem ją zaprosić na spotkanie. Zgodziła się. Ucieszyłem się z tego powodu. W dzień spotkania zablokowała mnie i nie przyszła. Wydawało mi się to b. dziwne. Tak było przez 2 tygodnie. Mimo to uśmiechała się do mnie i patrzyła dalej. Po tym czasie odblokowała i pisaliśmy jakby gdyby nigdy nic, ale musiałem się jej zapytać dlaczego tak zrobiła. Zapadła się pod ziemię; nie odpowiedziała. Jej zachowanie było dla mnie coraz dziwniejsze... Po tym dalej zauważam w jej zachowaniu te "znaki". Patrzy się na mnie długo(często jest tak, że nawet jak się do niej odwrócę to ona się na mnie dalej patrzy, tyle że ja jestem nieśmiały i nie potrafię tego kontaktu utrzymać za długo) no chyba że jestem bliżej to się raczej wstydzi i chowa głowę jakby chciała bym jej nie zauważył. Dzisiaj też gdy wychodziła z klasy zobaczyła mnie i od razu się cofnęła, do tego jeszcze wyglądała przez drzwi na mnie. Gdy czekamy na autobusy zawsze siada na takiej ławce, wtedy ja siedziałem na niej; nie usiadła na niej, lecz na tej która była prawie cała zajęta. Na zakończeniu roku szkolnego patrzyłem na nią przez jakiś czas, lekko odwróciła głowę w prawą stronę (najprawdopodobniej mnie zobaczyła, ja się szybko odwróciłem, zrobiła jeszcze tak kilka razy i zaczęła poprawiać włosy(lol)) Jednak teraz bardzo mało piszemy. Wiem, że ma problemy w domu (mogę napisać prywatnie/kom) i jest najprawdopodobniej introwertyczką; nikogo nie lubi w klasie, z nikim nie rozmawia na przerwach tylko z młodszą siostrą (czasami).Myślę , że może przez te problemy, się tak zachowuje. Chciałbym się dowiedzieć co wy o tym myślicie

Gość gość
Czy masz u niej szanse? Masz, ale musisz być baardzo cierpliwy, takie osoby jak ona są ostrożne i zakochanie się zajmuje im więcej czasu. Zazwyczaj uświadamiają sobie że coś czują, kiedy druga osoba już zdąży odpuścić. Ona może mieć problemy, a może też mieć kompleksy (zwłaszcza jeśli jeszcze chodzicie do szkoły), żeby się otworzyć przed Tobą to musi Cię dobrze poznać. Introwertyczki kochają najmocniej, choć okazywanie tego może być na początku problemem. Jeszcze większy problem jest, jeśli oprócz introwertyzmu dodasz osobowość schizoidalną czy "przywiązanie unikające". Nigdy nie wiadomo... Ogólnie nie bądź nachalny ale dawaj co jakiś czas sygnał, że na nią czekasz.

Gość gość
nie masz

Gość gość
Niestety aby mieć dziewczynę musisz wymienić kartę graficzną na minimum gtx 1070 :)