Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

budixon neb inhalacje

Polecane posty

Gość gość

mamusie znacie budixon neb? Pediatra mojej małej przepisal, jedna inhalacja za nami, ale młoda taksię wiercila ze nie wiem ile faktycznie tego leku dostała, jak dziecko utrzymać w miarę na siedząco podczas inhalacji, moja ma 18mcy

Gość renata

My z żoną też dużo przydatnych tekstów na temat inhalacji znaleźliśmy na inhalacja.pl. Przydatne miejsce, z dużą dawką praktycznych porad.

Gość Gość

Na zapalenie oskrzeli, nawet profilaktycznie proponuję Novama Familino PRO. Jeden z lepszych inhalatorów pochodzący od włoskiej marki. Za około 200 złotych można dostać urządzenie klasy premium, wysoko oceniane przez ludzi. Najlepiej się właśnie używa tych inhalatorów pneumatyczno-tłokowych. Strasznie żywotne i nie dziwi mnie dożywotnia gwarancja w tym przypadku.

Gość Gość
Dnia 12.07.2019 o 13:04, Gość Gość napisał:

Na zapalenie oskrzeli, nawet profilaktycznie proponuję Novama Familino PRO. Jeden z lepszych inhalatorów pochodzący od włoskiej marki. Za około 200 złotych można dostać urządzenie klasy premium, wysoko oceniane przez ludzi. Najlepiej się właśnie używa tych inhalatorów pneumatyczno-tłokowych. Strasznie żywotne i nie dziwi mnie dożywotnia gwarancja w tym przypadku.

Tez polecam