Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Oglądacie teraz Opole na Polsacie???.

Polecane posty

Gość gość

Oglądacie teraz Opole na Polsacie???.

Gość gość
Tak :)

Gość am_Dyzio
trudno to nazywać oglądaniem transmisji, skoro co chwilę transmisja jest przerywana na dekoderze , zamieniłem dekodery i karty dostępu za które płacę co miesiąc ponad 100 PLN od wielu miesięcy , co chwilę są przerwy w nadawaniu sygnału , siecią falowodową chwali się co chwilę ORANGE a tu duupa kwas , co chwilę obraz znika na TV , chyba wyrzucę telewizor 55 cali Samsung z 11 piętra na bruk !

Gość gość
am_Dyzio, a wziąłeś pod uwagę pogodę, czyli to, co dzieje się obecnie w prawie całej Polsce? Te wichury oraz burze, które przechodzą, nie są obojętne dla sygnału satelitarnego. Dziś, w moim regionie, dało się oglądać kanały HD, ale wczoraj, to chciałam postąpić podobnie do Ciebie. Szkoda byłoby telewizora i dekodera, bo to nie wina ani jednego, ani drugiego. Nawet wielkość anteny satelitarnej nie robi różnicy, jak na zewnątrz, za oknem świat szaleje. Nie wiem, jaka pogoda jest u Ciebie teraz, ale nic telewizorowi i dekoderowi nie rób. Chyba, że to jakaś grubsza sprawa, która powtarza się u Ciebie bez względu na stan pogodowy, to musiałbyś zasięgnąć porady Twojego operatora. No, ale na pogodę wpływu nie mamy. Często się zdarza, głównie jesienią, przy obfitych opadach, że nie da się oglądać kanałów HD. Nawet SD się zacinają, ale to rzadziej. Odpowiadając na pytanie zawarte w temacie: nie, nie oglądam tego koncertu z Opola. Jutro będą występować kabarety, to może wtedy obejrzę. Chyba, że pogoda nie pozwoli, heh.

Gość gość
oglądam