Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak oszukac glod nie moge schudnac

Polecane posty

Gość gość

j.w. jakie produkty sa syte ale malo kaloryczne i nie tucza?

Gość gość
Jak jesteś głodna, to znaczy, że źle jesz. Można jeść OK, chudnąć i bez głodu.

Gość gość
Idź do dietetyka i zacznij ćwiczyć. Oszukiwanie głodu to nie jest sposób na schudnięcie.

Gość gość
o to chodzi ze bylam ale to co robie nie najadam sie. widocznie mam rozepchany zoladek.

Gość gość
moze hoyowy dietetyk

Gość gość
Ogranicz weglowodany , jedz wiecej bialka i zielonych warzyw. Po 3 dniach glod znika à organizm dostaje wszustko, co potrzebne.

Gość gość
to co powinnam jesc. jakie produkty? dzis moja kolacja. 2jajka na salacie z pomiodrem. i zielona herbata. wogole nic nie poczulam ze jadlam.

Gość gość
dziś x Było zjeść jedno jajko, za to np. jakąś gruboziarnistą kaszę dołożyć. Poza tym kolacja to nie całodzienne menu. Cały dzień prawidłowego żywienia i nie jesteś głodna na koniec dnia.

Gość gość
gość dziś A gdzie tłuszcze? A gdzie więcej warzyw? Więcej białka? Czemu nie zrobiłaś solidnej porcji sałatki np. z pomidora, rzodkiewki, szczypiorku, papryki plus te jajka i winegret z dobrą łyżką oliwy? Ilość taka, żeby się spokojnie najeść.

Gość gość
Naturalny progesteron w kremie npc. Pomaga schudnąć ludziom którzy tyja z powodu zaburzeń hormonalnych.Jest o nim książka T .NOCUŃ /LEPSZE ZDROWIE DLA KAŻDEJ KOBIETY/. JA SCHUDŁAM JUŻ 6 KG.

Gość gość
wiecie co, ja wiele razy byłam na róznych dietach, i moim zdaniem zawsze sie czuje kiedys sie je za mało, nie sa sie inaczej. Po prostu trzeba sie przyzwyczaic do uczucia ssania. Czasem tez byłam na diecie i ssania nie czułam, i wtedy zawsze nie schudłam. Niektórzy polecaja błonnik

Gość gość
gość dziś Schudłam 13 kg bez uczucia głodu, więc da się.

Gość gość
bo chce jesc malo.

Gość gość
gość dziś No to jedz głupio, ale nie zadawaj wtedy głupich pytań.

Gość gość
to ja juz niewiem.

Gość gość
Widocznie masz źle ułożoną dietę jeśli czujesz głód. Musi być to dieta z odpowiednim bilansem wszystkich składników, a sądząc po twojej kolacji taka nie jest. Idź do porządnego dietetyka, który ułoży Ci racjonalną dietę.

Gość gość
Ja nigdy nie czuje głodu, jem tulyle żeby zaspokoić głód, chudne. Jajka są ok, ale możesz zjeść z dużą ilością warzyw, plus pestki dyni czy słonecznika, oliwa z oliwek.

Gość gość
masz oewnie rozepchany bebech , dlatego ciagle byz zarla jak swinia nie rozuniem takich ludzi co ciagle saq glodni i zra , no ale ja w sumie mam odwrotnie , cale dnie jesc nie musze , byle tylko woda lekko gazowana do picia byla i kawa

Gość gość
Kasza+warzywa+coś białkowego - jak rzeczywiście najesz się wartościowych składników to organizm wytrzymuje dłużej niż jak najesz się 1000 kalorii w trzech pączkach, ale nadal organizm potrzebuje energii, bo nic z tych kalorii nie wyniósł poza chwilowych wzrostem cukru we krwi.

Gość gość
nbajdluzej czuje sytosc po jajkach. zjem jajecznice na sniadanie + waezywa + 2 kromki razowego chleba i trzyma nawet do 4 godzin. lubie kasze ale czym polac by nie byla sucha.

Gość gość
A ja polecam płatki owsiane na mleku, przez parę godzin nie czujesz głodu.

Gość gość
gość wczoraj to co powinnam jesc. jakie produkty? dzis moja kolacja. 2jajka na salacie z pomiodrem. i zielona herbata. wogole nic nie poczulam ze jadlam. x Ja ci odpowiem na twoje pytanie jak oszukać na przykładzie jajka. Są sposoby przygotowania produktu, które pozwalają zjeść tyle samo, a poczucie sytości jest. Te dwa jajka rozgnieć na pastę, dodaj trochę szczypiorku, koperku, co tam c***asuje, trochę musztardy i wymieszaj. Zjedz to małymi kęsami. Zapewniam cię, że napchasz. To samo jeśli przyrządzisz jajecznicę, ale trochę inaczej niż zwykle. Zamiast tłuszczu na patelnię wlej mleko, lub wodę. Tak pi razy drzwi łyżka płynu na jedno jajko. Ja nie mogę tego dojeść, a jem to bez chleba. Tak samo serek wiejski. Bez chleba. Będziesz bardziej nasycona, niż zjedzenie go z pieczywem. Wiem, brzmi dziwnie, ale tak jest. Umiesz robić lane kluski? To robisz mleko z kluskami i sypiesz łyżkę otrąb owsianych. Pojedzona po pachy. Jeszcze jedno, jeśli liczysz na to, że ścinając kalorie super schudniesz, to cię muszę rozczarować. Nie wszyscy tak mają. U mnie waga najlepiej leci jak właśnie ćwiczę.

Gość gość
Autorko produkty sa sycace (a nie "syte"). Syty = najedzony. Produkt nie moze sie najesc, ty go zjadasz.

Gość gość
ja zawsze bylam szczupla. jadlam co chialam i z waga nie bylo problemu. waga niecale 60kg przy wzroscie 174cm.Od jakis 2-3 lat po 30 waga zaczela rosnac. obecnie waze 78 kg. duzi jezdze na rowerze do tego 2-3 razyw tyg. cwicze w domu. a efekty zerowe. pije wode. odstawiam chleb po woli.najwiekszy problem mam z brzuchem i boczkami. tylek zawsze mialam ladny- ksztaltny i dosc jedrny. po ubraniach najlepiej widac bo w duzo ubran sie nie mieszcze. nawet cellulitu nie mam za duzo.

Gość gość
Jak oszukac glod- najeść się

Gość gość
Ja zerwalam z kochankiem. Najlepsza dieta. Przez dwa tygodnie schudłam już cztery kilo :(