Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BabyDolly

Nie ogarniam ludzi mających dziwne zwierzęce hobby.

Polecane posty

Gość gość
dziś Nimfa ale możemy ptaszniki po 35zł sprzedawać na allegro ! :o nie? :(

gość dziś dziś Nimfa z konkurencją jest tak nie ważne, czy jesteś pierwsza czy ostatnia na rynku ważne czy robisz coś najlepiej. Raz wszedłem do sklepu z odżywkami ala zdrową żywnością za kasą była dziewczyna przy stoliku facet było widać, że szczęśliwa para prowadzi biznes, aż im zazdrościłem. Całkowicie udało Ci się rzucić fajki? Co byś dzisiaj chciała robić? Zgłoś x Tak :) Rzucałam pod koniec 2015, w 2017 paliłam okazjonalnie, w styczniu czy lutym ostatni raz, od tej pory jeszcze nie miałam w dłoni fajeczki :classic_cool: Masz w sumie absolutną rację co do tego biznesu :) Piękny przykład z tą parą :) Dzisiaj powinnam spać, bo tu drugi rok nie da się wyspać nawet w sobotę :o, ale czasem (albo często - jak u mnie) powinności nie idą w parze z ochotami :P Co tam u Ciebie?

gość dziś dziś Nimfa ale możemy ptaszniki po 35zł sprzedawać na allegro ! pechowiec.gif nie? smutas.gif x Od biedy możemy :P ;)

gość dziś dziś wiem wiem lepiej dla mnie odstraszyłem samców a my oboje wiemy jaki kontekst oczko.gif x To jest perfidne :D 🌼

Gość gość
Ostatnio zobaczyłam,że pajak (taki zwykly, ogrodowy)zlapal ćme w sieć i ją uwolniłam. Fajna była, cała biała jak królowa śniegu :D

gość dziś I tu właśnie pokazałaś swoją hipokryzję po roślinożerca fajny, puchaty ale drapieżnik to już afe i w ogóle potwór xD x No bo tak jest. Mamy XXI wiek :)

Gość gość
Zdziwiłabyś się ale króliki potrafią zabić, zwłaszcza samce cudze potomstwo. U samic, ze względu na ilość młodych w miocie, często dochodzi do aktów kanibalizmu na nowo narodzonym potomstwie.

Gość gość
Nimfa ptaszniki słabo schodzą, żeby chociaż jeden był warty 999 i schodził jak ciepłe bułki a to towar ciężki widzę :D po tysiącu i gdyby szybko rosły to może bym się przełamał xD

gość dziś Ostatnio zobaczyłam,że pajak (taki zwykly, ogrodowy)zlapal ćme w sieć i ją uwolniłam. Fajna była, cała biała jak królowa śniegu smiech.gif x Ćmy są okropne :o Tym bardziej podziwiam, że ją uratowałaś - bo oczywiście mają prawo żyć jak każde żywe stworzenie - ja bym pewnie nie przełamała strachu przed pajęczyną :)

gość dziś Nimfa ptaszniki słabo schodzą, żeby chociaż jeden był warty 999 i schodził jak ciepłe bułki a to towar ciężki widzę smiech.gif po tysiącu i gdyby szybko rosły to może bym się przełamał xD x Ano to tak :D Z drugiej strony straszne pracować z takim świństwem xD

Gość gość
dziś straszne są fuj :o znam lepszy towar ;) obrzydlistwo zobacz jak kupują allegro.pl/kategoria/pajeczaki-pajaki-28092?order=qd

Gość gość
Hodowla zwierząt to mało opłacalny biznes. No chyba, że zamierzasz hodować je masowo, w warunkach urągających jakimkolwiek normom. Ale wtedy szykuj się na konsekwencje prawne i społeczny ostracyzm w przypadku nakrycia 🖐️

gość dziś Zdziwiłabyś się ale króliki potrafią zabić, zwłaszcza samce cudze potomstwo. U samic, ze względu na ilość młodych w miocie, często dochodzi do aktów kanibalizmu na nowo narodzonym potomstwie. x Tak, to prawda, sama to przeszłam - niestety nie udało mi się zapobiec zagryzieniu maluchów, bo początkowo króliczka wykazywała instynkt, nie wiemy co się stało (nikt nie dotykał maluchów czy coś) - natomiast mimo wszystko to jest natura. Okrutna, powinno się jej brutalnym przejawom na tyle, ile to możliwe zapobiegać - owszem, ale to natura. Ale dawanie wężowi żywych i bezbronnych stworzeń pod nos to już nie natura...Tu jest ta znacząca różnica.

Gość gość
dziś u mnie zmiana mam teraz działalność a moje aukcje ilość pójdą w tysiące :P więc ostatnio dużo pracowałem zwiększałem wiedzę odnośnie np. księgowości kasy fiskalnej i vat głównie zwolnienia :P szukam poszerzenia oferty :)

Gość gość
dziś mało opłacalny? ja znam kolesia co miał sklep z karmami dla zwierząt i akcesoriami to miał tyle kasy, że wszystkie gry wykupił na konsole jakie wyszły :D gdyby mieć dużo tych zwierząt i np. na futra to chyba ogromna kasa... wiadomo, że wszystko się "hoduje" zgodnie z przepisami, tam w nich pewnie są opisane wszystkie kwestie jak np. wielkość klatek i ilosć na klatke.

gość dziś dziś u mnie zmiana mam teraz działalność a moje aukcje ilość pójdą w tysiące jezyk.gif więc ostatnio dużo pracowałem zwiększałem wiedzę odnośnie np. księgowości kasy fiskalnej i vat głównie zwolnienia jezyk.gif szukam poszerzenia oferty usmiech.gif x Jej, podziwiam, mi takie ekonomiczne tematy są obce :) Trzymam kciuki :)

Gość gość
Nimfetko mogę podac maila? napiszesz ? D.

Gość gość
dziś pająki na szczęście są mniej opłacalne od innych rzeczy ;)

Gość gość
dziś ja myślałem, że porzuciłaś tą opcje prowadzenia działalności, nie ukrywam, że gdy zagłębiłem się w przepisy to zachciało mi się etatu :P ale to tylko początkowe przytłoczenie :) to przespania się z tym :P co byś dzisiaj chciała robić po szkole?

Gość gość
"Z drugiej strony straszne pracować z takim świństwem xD" zatrudniło by się kogoś na 1/8 etatu by do nich zaglądał xD

Gość gość
Nimfa na przyszłość napisz, że poszłaś spać :o