Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po 25 latach problemów z okresem znalazłam lek.

Polecane posty

Gość gość

Jak w tytule.Jestem w końcu szczęśliwa że moje problemy się skaczyły. Od młodych kat miałam nieregularny okres co kilka miesięcy, a jak już dostałam to lało się ze mnie miesiąc albo dłużej. potem problemy z zajściem w ciążę, poronienia .,nadmierne owłosienie. Żaden gin nie potrafił mnie wyleczyć tylko wciskali syntetyczne hormony po których czułam się fatalnie.U lekarki na akupunkturze usłyszałam o lekarzu gin TOMASZU Nacuń który leczy naturalnym progesteronem w kremie.Napisał o tym książkę. /LEPSZE ZDROWIE DLA KAZDEJ KOBIETY/ Ja stosuje ten krem już kilka miesięcy i jeststem zaskoczona ze wszystko wróciło do normy .Okres co 30 dnin ,trwa 4-5 .DLA MNIE TO SZOK .po tylu latach meczarni. Polecam przeczytajcie książkę warto.ten krem jest na mnóstwo dolegliwości kobiecych.

Gość gość
Super książka. też sobie zamówię ten krem na moje bolesne.@

Gość gość
Dodam że książkę można sobie ściągnąć w pdf.nie trzeba kupować

Gość gość
Autorko, jak dlugo stosowalas krem zanim pojawily sie efekty?ja mam @ co 3 tyg teraz (jesli bez lekow) i trwa tydzien-dwa, krem kupilam ale chodze jak pies kolo jeza, biore doustne gestageny jak orgametril czy primolut na wydluzenie cyklu i boje sie wyprobowac co innego.Czy podczas stosowania sa plamienia?czy jak zapomne dawki od razu zaczyna sie @?ja mam problemy tez rowno 25 lat, pewnie jestesmy w tym samym wieku

Gość gość
Ma tez ktos inny doswiadczenia?mnie przeraza koniecznosc odstawienia primoluta i to ze na efekty trzeba czekac miesiacami.wykrwawie sie pewnie do tej pory.chyba zaczne jesienia bo mi szkoda lata, moze sie na poczatku pogorszyc, wiem o tym, ksiazke przeczytalam

Gość gość jola151
Przecież to reklama pracowników tej firmy produkującej krem :D Aktorka pisze sama ze sobą.

Gość gość
09:22 No dokładnie :D żałossneee btw, jak ktoś naprawdę ma problemy hormonalne, to pierwsze co powinien zrobić, to trzymać się z dala od hormonalnych środków, które są rakotwórcze i całkowicie zaburzają funkcjonowanie organizmu

Gość gość
Oczywiście, ze reklama. Ja jestem ciekawa, co jeszcze ta szeptaczka wymysli.

Gość gość
Up, stosowal ktos ten krem?nie chodzi o marke tylko ogolnie krem z progesteronem, to nie reklama

Gość gość
Witam.to ja założyłam temat..dlatego że pomógł mi ten krem i chciałam się podzielić ta informacja .Bo może też innym kobietą pomuc. nie trzeba go wcale kupić . lepiej przeczytać książkę .naprawdę warto.Krem stosowalam od 15 dnia cyklu .i w pierwszym miesiącu po 8 dniach stosowania dostałam @ wtedy trzeba odstawić i zacząć znów od 15 dnia.Następne cykle już stosowalam po 12 dni.@ po 2-4 dniach po odstawiwniu. Nie wiecie jaka to radość mieć okres 4-5 dni.a nie jak wcześniej miesiąc lub więcej .Najdłużej krwawilam 6 miesiecy cały czas.. aż wylądowała w szpitalu.

Gość gość
A mialas skutki uboczne po tym kremie?boje sie plamien.tez bym chciala 4-5 dni zamuast 8 Po jakim czasie zadzualalo, juz w pierwszym cyklu czy dopiero pozniej?Nocun ostrzega ze moze i do 3 piwerszych miesiecy sie pogorszyc a potem bedzie tylko lepiej

Gość gość
autorka postu.trochę bolą mnie piersi ale wcale nie mocniej niż bolały mnie wcześniej.,żadnych plamień nie miałam. czuję się taką spokojną żadnych nerwów przed @.jestem tak zadowolona że wszystkim kobietą które znam mówię o tej książce. większość kobitek w mojej rodzinie już stosuje bo u nas to chyba genetyczne problamy hormonalne.i koleżanki . mam wielka nadzieję że ten progesteron w kremie działa tak leczniczo na wiele innych narządów i wyrównuje prace wszystkich hormonów w organizmie, jak to pisze w książce. ja dopiwro stosuje go 5 cykl .za jakiś czas robię badania tarczycy ,bo też ma poprawić jej pracę i zobaczę czy pomoglo.ostatnio miałam wynik tsh 8.5

Gość gość
Autorka postu.DODAM JESZCZE ŻE Okresy mam prawie bezbolesne,dzień przed i 1 dzień trochę pobolewa.Nie jak po dufaston ze umieralam prawie z bólu.

Gość gość
Ja po duphastonie mialam istny potop, gorszy niz bez zadnych hormonow, chcialam na pogotowie jechac i tak przy kazdym podejsciu, a lekarka radzila "koniecznie sprobowac, bedzie mi pani wdzieczna", widocznie nie tylko ja nie toleruje tego leku A czy ten krem, autorko, zadzialal od razu czy po paru cyklach?niektore od razu odczuwaja ulge np w nerwicy (po jednym dniu stosowania) a niektore chwilowe pogorszenie.ja na razie niemoge nic probowac bo bym musiala odstawic syntetyczny progesteron.tak wogole z nieba mi spadlas, jak probowalam znalwzc w necie cos o tym kremie, to trafialam jedynie na staraczki i babki z uderzeniami goraca Wiem ze reklamy nie powinno sie robic, ale jakiej firmy uzywasz, pewnie jakis mocny?

Gość gość
Autorka postu!Na opakowaniu pisz NPC..firma nie wiem.i duże na 1/3 opakowania S.po polsku jest tylko ulotka .Ale tam pisze tylko naturalny progesteron w kremie .sprowadzany jest on z USA.Poprawę odczułem już przy pierwszym opakowaniu. Krem jest o delikatnym zapachu i nie tłusty szybko się wchłania. Okres dużo mniej bolesny i mniej obfity niż po dufaston a leczylam nim się ponad rok. U mnie nie ma żadnych ubocznych skutków.

Gość gość
AUTORKA.Można ten krem kupić na allegro.lub w sklepach z naturalnymi lekami.Ale ja kupuję u autora książki .dzwonię i zamawiam .

Gość gość
Dzieki!najpierw wyprobuje ten juz kupiony z Iherbu, a jak nie styknie to ten od Nocunia.zauwazylam ze rozne leki ziolowe roznych firm nie dzialaja tak samo