Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Meeee

Czuje sie dziewczyną

Polecane posty

Gość Meeee

Mam 18 lat i czuje sie dziewczynką, pomimo że mam penisa - smutno mi z tego powodu :(

Gość gość
myslales nad psychologiem?

Gość Meeee
Pierwszy raz byłam 2 lata temu, wiele mi to pomogło. Za miesiąc 18 urodziny to wrzeszczcie będę mogła zacząć brać estrogen

Gość Meeee
@TAJEMNICZYSTULEJARZ skąd? :/

Gość Meeee
wpierw uzasadnij, wystosowanie jakichkolwiek wniosków bez poparcia jedynie swiadczy źle o tobie :/ troche empatii, to bys wiedział jak mam cieżko

Gość am_Dyzio
Kamila Warzecha, ile jeszcze razy tu na Kafe chcesz pisać, że jesteś kobietą z kindybałem ? Już wszyscy o tym wiedzą i co jeszcze chcesz ? Nie ma problemu, jak chcesz to zapraszam jutro na lody na Starym Mieście i ja stawiam, wyglądaj jak normalna kobieta , butach na obcasach typu 6 cm

Gość Meeee
@TAJEMNICZYSTULEJARZ nie jestem zadnym samcem i nawet sie tak nie czuje, jak byłam dzieckiem to nie lubiałam samochodów @am_Dyzio pomyłka jakaś :/

Gość am_Dyzio
Meeee dziś w dzisiejszych czasach wolnych wyborów w czasie demokracji coraz więcej osób pokazuje i okazuje swoje prawdziwe oblicze, zatem już nikogo nie dziwi pokazywanie się faceta w rajstopach cielistych lub w sukience i butach na obcasach, nawet hermafrodyty zaczynają się pokazywać w miejscach publicznych i do siebie przytulać , kindybały pokazują pod sukienkami i przestały zadziwiać , normalna TRZECIA PŁEĆ , czym chcesz i masz zamiar zadziwić ludzi ?

Gość gość
Autorko, nie słuchaj tajemniczego stulejarza bo to debil i prowokator. Jeżeli faktycznie czujesz się kobietą to pozostaje ci zmiana płci, choć musisz to jeszcze dobrze przemyśleć. Mam kilka pytań z ciekawości: - od jakiego wieku czujesz się kobietą? - czujesz popęd seksualny do chłopaków czy dziewczyn?