Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie rozumiem młodych samic

Polecane posty

Gość gość
dziś każdy jest inny zielona karyna nawet do szafy dawała nogi, to chyba nie trudno sobie wyobrazić, że niektóre dziewczyny dają na priv coś więcej niż nogi, zwłaszcza gdy im zależy a jednej zależy bo Enigma a drugiej bo fajnie się dogadujemy

Gość gość
dziś spedziales więcej w psychiatryku niż ja na etacie w pracy, z tego co pamiętam prowadziles rozrzutny tryb życia i pytałeś o lokatę na marne oszczędności a dzisiaj wyskakujesz z 300k, męczą mnie tacy ludzie którzy z kwot robią sobie żarty, wiem ile pracy i wyrzeczeń kosztuje połowa tego i mam ochotę zamknąć okno mitomana i popisać z nimfa

Gość gość
Zielona zresztą nie potrzebnie wracasz do takich informacji, mi do głowy nie przychodzi by się tym chwalić. Dały ich sprawa ja na pewno nigdzie nie dam dalej. Nawet piwni miło wspominam czy kamile po tym czasie.

Gość gość
dziś na kowbo pytałeś o jakieś pieniądze na lokatę i były marne a tak żeby się dorobić bez emigracji mało zarabiajac

Gość gość
Co do 30 lat, zaraz po urodzinach, tygodniu otworzyłem działalność, myślę że wszystko w swoim czasie, a w sumie teraz to już nie mam parcia i siły żyć samemu (nadwaga robi swoje). Więc nie przeglądałem ofert sprzedaży mieszkania. Zawsze też sądziłem, że na swoje warto iść dopiero z kobietą. Według mnie ważne, że są na to pieniądze i mam wyjście. Niektórzy mają gorzej i muszą z rodzicami.

Gość gość
Na kowbojkach o wszystkim nie pisałem, albo inaczej pisałem i nikt mi nie wierzył. Matce pomagalem się utrzymać jakieś dziesięć lat, aż do jej emerytury. Uważam że należy mi się to spowrotem. I do 35,5 nie ma prawa mnie wyrzucić ani zadać dokladania się. A potem zobaczymy.