Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża

Polecane posty

Gość gość

Jakoś dwa tyg temu wspolzylam z chłopakiem bez zabezpieczenia. To nie bylo dlugie bo postanowilismy po 3 min ze się zabezpieczymy. Powinnam dostać okres 4/5 dni temu. Cos jest ale to takie jakby plamienie, które się nasila z każdym dniem (i tak jest male) z spora ilością śluzu, ktory pojawil się dopiero 3/4 dni temu. Trochę się przestraszyłam wiec zrobilam test po 8 dniach, który wyszedł negatywny ale postanowilam na wszelki wypadek zrobić drugi. Zrobilam go po 11 dniach i tez wyszedł negatywny. Miałam ostatnio dużo stresu wiec zastanawiał sie czy to może być właśnie tym spowodowane ale martwie sie też, ze to moze być ciąża.

Gość gość
Proszę o szybka odpowiedz.

Gość np Karolina
Dwa tygodnie po współżyciu testy były już wiarygodne, więc to opóźnienie prawdopodobnie spowodowane jest Twoim stresem.

Gość gość
Ale te testy zrobilam po 8 i 12 dniach od współżycia

Wygląda na to, że się stresujesz tym, że możesz być w ciąży i dlatego okres się spóźnia. Zrób test jeszcze raz albo najlepiej idź do ginekologa i będziesz miała pewność.

Gość gość
testy sikane nie są do konca wiarygodne w poczatkowych stadiach ciąży dlatego powinnas zrobic testy z krwi na wysokosc beta HCG. A na przyszlosc polecam isc do ginekologa po odpowiednie zabezpieczenie, ja stosuje tabletki vines i to najwygodniejsza dla mnie metoda :)

Gość gość
Nie masz pewności czy to ciąża? www.netporadnia.pl