Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
kiciakotka2000

związek z nauczycielem

Polecane posty

mam 18 lat skończyłam właśnie 2 klasę liceum matematyki uczy mnie 26 letni nauczyciel wczoraj po zakończeniu roku szkolnego była bardzo brzydka pogoda i zaproponował że odwiezie mnie do domu ale tak wyszło że skończyliśmy u niego w łóżku było cudownie zupełnie tak jak wyobrażałam sobie mój pierwszy raz potem miałam moralnego kaca on od początku bardzo mi się podoba NIE poszłam z nim do łóżka z powodu ocen dziś rano napisał sms że musi się ze mną spotkać podczas spotkania powiedział mi że chciałby się ze mną spotykać i żebym się nie martwiła tym co się wczoraj u niego wydarzyło bo nikt się o tym nie dowie i zastanawiam się czy się zgodzić na to żebyśmy się spotykali wydaje mi się że nie chodzi mu raczej o spanie z uczennicami ponieważ powiedział że jeżeli tak będę się czuła komfortowo to możemy do końca mojej edukacji w LO nie uprawiać seksu piszę tutaj bo nie mam się kogo poradzić a chcę usłyszeń opinie osób tak na zdrowy rozum a koleżanek się nie mogę poradzić z wiadomych powodów OCZEKUJE TYLKO POWAŻNYCH ODPOWIEDZI

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować