Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marzena_Wojciechowska_1990

Przychodnia aborcyjna Bańska Bystrica wasze zdanie

Polecane posty

Gość Marzena_Wojciechowska_1990

Wybieram się w najbliższym czasie do Levice,potwierdziłam już rezerwacje,zapomniałam jednak zapytać o najważniejsze,mianowicie o adres, znalazłam w internecie taki: ul. 29 Augusta 2, 932 01 Levice, +421 903 463 425 Nie wiem czy jest poprawny?

Gość 754hf491b17
Skrobanka tylko na widzimisię! Żadnych kompromisów

Gość 3oyz7t7mpx0
Moim największym przeznaczeniem jest mieć przeprowadzoną skrobankę

Gość óaq31i79874p
Wreszcie chciałabym udać się na skrobankę

Gość gość
Zespół Telefonu Zaufania i Netporadni to grupa specjalistów z wielu dziedzin zawodowych. Dzięki temu w krótkim czasie uzyskasz informacje z różnych obszarów wiedzy,w zależności od potrzeb. Łączy nas przekonanie, że jesteśmy po to, by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Zapewniamy bezpieczną przestrzeń rozmowy. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wsparcie emocjonalne  a także wiedzę z zakresu: 1. medycyny, 2. farmakologii, 3. procedur wsparcia instytucjonalnego, 4. psychologii, 5. prawa, Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny.

Gość gość
Po latach dopiero da ci znać twoja psychika po skrobance i będziesz porównywać dzieci w wieku twego zamordowanego dziecka! Tylko tępe i zacofane robią skrobankę. Jest 21 wiek i normalna para wie jak zapobiega się przed zajściem w ciążę.

Gość gość
Serio ktoś się łapie, że to kobieta po aborcji robi ten spam? To wszystko to tylko teksty z tematów o klinikach aborcyjnych + inwencja własna xD