Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Strach przed dotykiem...

Polecane posty

Gość gość

Nie jest to żadne prowo, osobom niepoważnym, niedojrzałym podziękuje za komentarze. Muszę się gdzieś wygadać bo zwariuje. Prawie rok temu poznałam swojego pierwszego chłopaka. Spotykaliśmy się krótko, zaledwie tydzień. Na 3 spotkaniu doszło do pocałunku. Nie był to jednak zwykły pocałunek, tylko on zaczął wpychać mi język do ust i to było po prostu ordynarne lizanie. Pomyślałam Ok, może nie umie, ja zreszta tez nie. Wiec dałam mu szanse bo wiedziałam, ze obojętnie co robi się pierwszy raz rzadko jest to udane i później będzie lepiej. Ale niestety nie było lepiej. Potem zaczął mnie obmacywać, próbowałam się bronić ale był silniejszy odemnie. Wkładał mi ręce w spodnie, pod bluzkę. Myślał ze skoro on to robi to ja tez mam go zaspokajać. Pewnego razu bez ogródek złapał mnie za rękę i wsadził ja sobie w spodnie i zarządał żebym „zrobiła mu dobrze”. Oczywiście do niczego nie doszło. Stwierdziłam, ze to już przegięcie i bez ogródek Zerwałam znajomość. Ale niestety ślad w mojej psychice mam tak naprawdę do dzisiaj. Czasami nachodzą mnie myśli, ze nie jestem w ogóle kobietą, tylko jakąś rzeczą. Boje się, ze nie uda poznać mi się faceta który będzie traktował mnie z szacunkiem, nie będzie miał przedmiotowego podejścia do seksu i nie traktował tego jako zabawy. Że zawsze jak ktoś będzie próbował mnie dotknąć będzie przypominał mi się były! Pomocy

Gość 0ć54są0p794
Moim największym na świecie przeznaczeniem jest udać się na aborcję

Gość óó4375s0519
Moim życiowym celem jest udać się na skrobankę

Gość gość
Wydaje mi się że masz jakieś zaburzenia w związku z tym chyba specjalista ,to nie jest normalne zachowanie.