Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem niskim gostkiem poderwalem piekna kobiete

Polecane posty

Gość gość

Ale sam nie wiem po co :( przeciez ona i tak mnie bedzie zdradzac oraz zostawi dla innego. Nie chce sie w niej zakochac. Nie wiem po co to zrobilem :(

Gość gość
ożeń się z nią , będzie uprawiać cuckold a ty będziesz się trzepał z boku i spijał nektar kolegi .

Gość gość
od czasu do czasu coś kupisz wyższemu koledze żeby móc sie trzepać blisko nich :D

Gość gość
Co to znaczy poderwałeś? Jak?

Gość gość
może to sztangista ?

Gość gość
Ile masz wzrostu? A ile ona?

Gość gość
Zaproponowalem spotkanie i ona zgodzila sie. Nie wiem czy chce zwiazku :( boje sie

Gość gość
Boje sie ze bedzie rozmawiac 2 min z kazdym mezczyzna, a ja nie mam powodzenia :( i zrobie sie sfrustrowany i bede ja utruwal i traktowal zle :(

Gość gość
Zostaw ją w spokoju zamiast utruwać. Złe traktowanie źle rokuje

Gość gość
Długo z tobą nie wytrzyma przez takie traktowanie, a ty sobie wmówisz, że to przez twój wzrost. Wylecz kompleksy najpierw.

Gość gość
Nie chce jej dokuczac ale ona ma takie powodzenie. Pewnie mysli zeby sie z nimi calowac. Nienawidze jej za to ze tak na nich patrzy jakby tego chciala :( a ja chce ja dla siebie

Gość gość
Dla mnie ważniejsze uczucie od wzrostu. Chyba młody jesteś jakos naiwnie to sobie tłumaczysz

Gość gość
A ty czytasz w myślach? To tylko twoja chora wyobraźnia zakompleksionego mózgu. Daj jej spokój i tak zniszczysz ten związek.

Gość gość
Ale ona jest taka sliczna. To jej wina ze tak lgna do niej bo podejmuje z nimi temat zamiast powiedziec wal sie. Nie znosze hej charakteru ale pociaga mnie bardzo. Jest taka sexy. Moze macie racje, moze niech bedzie tylko kolezanka ale nie moze miec innych kolegow tylko mnie :(

Gość gość
Niepoważne po prostu

Gość gość
Nie moze rozmawiac z nikim innym poza mna bo to niepowazne. Bedzie ze mna tylko wychodzic jako kolezanka. Niech nie robi sobie nadziei na malzenstwo bo zona nie zostanie. Ale tylko moja bedzie, zrobie jej dziecko i ona ze mna zostanie.

Gość gość
To nie ja jestem umyslowy tylko ona bo ona podejmuje temat z mezczyznami, rozmawia, duzo gada, ciagle potrzebuje tego kontaktu. Przeciez nikogo nie powinna miec tylko mnie. Spytalem ile ma kolezanek wolnych na szczescie dwie choc wolalbym wcale bo nie bedzie miec z kim podrywac innych kolesi.

Gość gość
Przyjde na spotkanie bede mily i uroczy. Ona sie zakocha a ja bedem ja tresowal jak mojego piseka :) bedzie grzeczna i z nikim nie porozmawia :) tylko moja bedzie

Gość gość
Ona może rozmawiać z kim chce pajacu i byłaby nienormalna, gdyby była chamska wobec osób które coś do niej mówią. Lepiej to ty nie rób sobie nadziei na małżeństwo jesteś stuknięty. I o seksie zapomnij. Skąd wiesz, że ona nie traktuje cie jako kolegi?

Gość gość
Słabe prowo :D Niemożliwe jest żeby jakaś śliczna laska była z takim debilem.

Gość gość
Powiedziala ze jej sie bardzo podobam. Ale ze mam psychozy i utruwam ja tym ze nie pozwalam aby z kims rozmawiala. Raz powiedziala zebym spadal ale przeprosila i mowi ze jej zalezy.

Gość gość
Jesteś skończonym toksycznym debilem i dowodem na to aby się nie litować nad facetami zakompleksionymi, z niski poczuciem wartości. To zawsze kończy się przemocą wobec kobiety. ZAWSZE. Szkoda dziewczyny.

Gość gość
Ale skoro sie zgadza na spotkanie to chyba ma powazne zamiary? Ja chcialbym byc kolega bo jak cos to nie bedzie mnie zdradzac. Poza tym moze spotkam piekniejsza a ona jak cos bedzie w rezerwie bo i tak z nikim nie bedzie rozmawiac :)

Gość gość
Powiem ci tak: w końcu zdradzi cię z wysokim, więc się naciesz, nar'uchaj się, spuszczaj jej się na twarz, każ jej brać z du'py do ust, głębokie gardło itp przynajmniej jak już jakiś wysoki ci ją odbiję to będziesz miał tą satysfakcję, że ten dryblas całuje usta które ssały ku'tasa z od'bytu ;)

Gość gość
Boje sie ze to ona sobie na mnie pouzywa a potem mnie zostawi dla wysokiego :( i wykorzysta mnie tylko

Gość gość
Piękne świadectwo sobie wystawiacie frajerzy :D Jesteście zgnili moralnie. Możecie sobie pomarzyć, za dużo po/r/nos/ó/w

Gość gość
gość dziś Przecież to ty sobie poużywasz. Na co ci kobieta na stałe? Pomyśl w ten sposób: pobzykasz sobie i nie będziesz musiał wymyślać wymówek by ją rzucić, bo sama odejdzie - układ idealny. Ja lubię gdy mnie laska rzuca, bo nie muszę potem się wysilać i wymyślać powodu do rozstania. :)

Gość gość
gość dziś Wykorzystać, to ty chcesz ją śmieciu. I się nią bawisz. Jesteś do tego stopnia zepsuty, że wykorzystał byś niewinne dziecko aby ją usidlić. Słabo.

Gość gość
Stworze pozory ze jestem mily a potem bede ja tresowal :) i utruwal ze mnie zdradza az sama odejdzie :) bedzie mojom zabawkom :)

Gość gość
A ona potem naśle na ciebie mięśniaka, wysokiego bruneta by ci skręcił kark :D