Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego prawiki nie mają błony prawiczej?

Polecane posty

Gość gość

Jak kobieta ma wiedzieć który jest niebiańskim prawiczkiem, a nie piekielnym *****czem

Gość gość
prawiki powinni mieć błonę na napletku rozpuszczalną tylko w śluzie z cipki i w niczym innym

Gość gość
Musisz zaufać zazwyczaj szybko skończy i będzie miał nieśmiałe ruchy

Gość gość
blona dziewicza to chyba tylko u 10latki

Gość gość
bo prawiki mają stulejke nigdy sie z dziewczyną nie widzieli no chyba że przez neta :D

Gość gość
Nawet 36 mają tylko te porządne dla których warto się starać

Gość gość
dziś bardzo często ale ja nie mam np a jestem prawik

Gość gość
- Mamuś poradź mi jak chłopa wyrwać jaki on ma być? - Córko przedesyćkim to ma być łoscędny,troche psygłupi i nierusany... Za parę dni córka wpada do domu i krzyczy do matki: - Mamuś mam chłopa idealnego mój ci on bedzie... - Byłam z nim w hotelu na trasie.. - i co - pyta matka.. - no i jak wesli my do pokoju to stały dwa łóżka - on mówi:złączymy oba coby z dwóch nie korzystać - No to łoscędny , mówi matka - a psygłupi troche?, pyta matka - Mamuś psygłupi bo poduszke zamiast pod głowe pod tyłek mi podłożył... - A nierusany ?!? - pyta matka - Mamuś na pewno ci nierusany bo jesce folijke miał na siusiaku

Gość gość
Udowodnij że nie masz :D prawiczku stulejarzu :D

Gość gość
Dlategi, ze nasze prehistoryczne przodkinie z przyczyn srodowiskowych nie uczynily tej cechy atrakcyjnej dla siebie. Natomiadt blona dziewicza pojawila sie w procesie ewolucyjnym z tego samego powodu dla ktorego kobiety sa piekne. A mianowicie w przeszlosci rozmnazalo sie 2x wiecej kobiet niz facetow (facetow bylo fizycznie mniej, lub tych atrakcyjnych dla kobiet bylo mniej), do tego, jako, ze przychodzimy na swiat bezbronni, potrzebujemy opieki rodzicielskiej obydwojga rodzicow. Kobieta z blona dziewicza byla dla prehistorycznego mezczyzny o wiele bardziej atrakcyjna niz ta bez! Bo wysylala mu sygnal, ze na 100% nie jest w ciazy i dawala wieksze szanse na posiadanie przez jaskiniowca swojego potomstwa. Oczywiscie spytasz, a czemu kobiety same nie sa wstanie zapewnic sobie i potomstwu poczucia bezpieczenstwa? Po pierwsze ciaza trwa 9 miesiecy, a ludzkie zycie jest krotkie wiec kobiety nie mogly pozwolic sobie na lomylki w ayborze facetow, ani ryzykowac uszkodzenia plodu podczas polowan i walki z tygrysami szablozebnymi. Zwyczajnie koszty przewyzszaly zyki. Dlatego to mezczyzna zajmuje sie zdobywaniem zasobow i opieka rodziny i dlatego te cechy sa dla kobiet istotniejsze niz blonka prawicza na zoledziu. :)

Gość gość
Novi po drugie jeszcze ta przedluzonavopieka rodzicielska, bo nie mowle nie jest samodzielne jak np ciele u krow (wprawdzie pobiera pokarmvod matki, ale moze samo stac i sie poruszac). Malo tego kobietybmusialy rywalizowac o ta garstke facetow, zeby to wlasnie facet ja wybral. I tak o to kobiety zaczely rywalizowac ze soba o facetow poprzez wyglad i posiadanie blony dziewiczej (co zreszta widac w agresji slownej u kobiet: "ta to k****, d****** szmata i jest brzydka).

Gość gość
z tą folijką to pojechałaś:D, a jeszcze może cena była naklejona:D

Gość gość
dziś nie jestem z tych co zdjęciami fiuta po sieci Internet świecą a gdybym miał to dałbym Ci dowód w zwisie tak na złość :D