Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak znalezc atrakcyjnego mezczyzne do romansu ?

Polecane posty

Gość Bumtralala_123
True story:)

Gość gość
Do Bum 123 Pewnie też jako król przestworzy ma określone wymagania? Byłam w Twoim mieście na koncercie Kasy Chorych.

Gość Bumtralala_123
Król przestworzy? Po co te złośliwości? Jestem zupełnie zwykłym mężczyzną i oczekiwania też mam zupełnie przyziemne. Na pewno takie, które każda średnio ogarnięta i gotowa do odrobiny zaangażowania kobieta jest w stanie spełnić i w myśl równouprawnienia tyleż samo (a nawet odrobinę więcej) jestem w stanie dać od siebie. P.S. To nie jest moje miasto. Ja tu się tylko przeprowadziłem jakiś czas temu za pracą

Gość gość
Do Bum 123. To nie była żadna złośliwość, ale mały żart. Świetnie, że masz takie podejście do siebie. Być może kto inny na Twoim miejscu wygłosiłby peany na swój temat.

Gość gość
Do Bum 123. Chyba nie polubiłeś obecnego miejsca zamieszkania.

Gość Bumtralala_123
Nie to że nie polubiłem. Mieszkam tu od stosunkowo niedawna, nie znam nikogo i próbuję się zaaklimatyzować. Choć faktycznie miasto d**y nie urywa.

Gość gość
Do Bum 123. To wiele tłumaczy. Z biegiem czasu pewnie się przyzwyczaisz. Choc moze powędrujesz dalej. Kto to wie?

Gość gość
Do Bum 123. Zaciekawiło mnie Twoje hobby. Grasz tylko dla siebie i ewantualnych ofiar czy też szerzej prezentujesz swe umiejętności?

Gość Bumtralala_123
Kiedyś trochę koncertowałem. Teraz rzadko i jak już to raczej "gościnnie". Jakoś się wszystko rozjechało. Więc raczej dla siebie...i ewentualnych ofiar.

Gość gość
Do Bum 123. Większość rzeczy tak ma. Zwłaszcza tych, których nie musimy robić. Po prostu im odpuszczamy. I znajdujemy coś innego.

Gość Bumtralala_123
Ale ja nie odpuszczam. Ćwiczę więcej niż kiedykolwiek, tyle, że już nie chcę wychodzić na scenę z przypadkowymi ludźmi...znajdą się ludzie to wrócę do aktywnego grania, nie znajdą się to zostanie trochę zdjęć i nagrań.

Gość gość
Do Bum 123. To pozazdrościć motywacji. I na pewno kolorowych wspomnień związanych z tym co robiłeś.

Gość Bumtralala_123
A Ty? Co Ciebie kręci?

Gość gość
Do Bum 123. W tej chwili? Mundial. W muzyce niestety nie dotrzymałabym Ci kroku. Antytalent artystyczny. Choć słuchać większości gatunków muzycznych uwielbiam.

Gość Bumtralala_123
O mundialu to z Tobą nie podyskutuję

Gość gość
Do Bum 123. Nie samą piłką człowiek żyje. Może inny temat spośród setek do wyboru byłby naszym wspólnym.

Gość Bumtralala_123
Nie mówię, że nie ale na pewno nie na forum publicznym. Chciałbym nieśmiało przypomnieć, że wszedłem na temat w konkretnym celu i bynajmniej nie jest to kółko dyskusyjne. Ponoć jesteś konkretna i wiesz czego chcesz więc napisz w mailu kilka słów o sobie i przyślij zdjęcie a jest niezerowe prawdopodobieństwo, że pasjonujące dyskusje będziemy prowadzić na żywo przy kawie/herbacie/lampce wina (niepotrzebne skreślić).

Gość Bumtralala_123
Oczywiście w przerwach między namiętnym seksem...

Gość gość
Do Bum 123. Zdjęcie i CV? Czyżbyś ogłosił rekrutację?:-)))) Niestety, nie spełnię Twojej prośby. Chyba wiesz, że obowiązuje RODO. A ja nic nie wiem o Tobie, więc jak Ci mam powierzyć moje dane wrażliwe:-))))

Gość gość
Odpowiedz jest prosta!!! Nie szukaj sam cię znajdzie