Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wczoraj facet powiedział

Polecane posty

Gość gość

Przyszedł do mnie wczoraj znajomy powiedzmy pożalić się na swoją byłą bo wszyscy z jakiś powodów odsuneli się od niego przez nią, bo ona nagadała na niego głupot, a że ja ją poznałam też z nie fair strony to wiedział, że może się wygadać. Facet ten jest już byłym mojej znajomej z pracy. Powiedział, że jak raz mnie widział w ich mieszkaniu to miał na mnie ochotę. I wczoraj też mi to powiedział - odmówiłam. Dlaczego ja mam takiego pecha do facetów. Albo same toksyki, albo niedojrzali, albo zajęci, albo po związkach i żonaci. Jestem załamana. Nie wiem czemu jestem traktowana jak panienka do łóżka , albo jestem tak głupia,że przez 10 ponad lat nie znalazłam sobie nikogo na stałe, albo nie wiem co jest ze mną nie tak. Wszyscy są w związkach , a ja wiecznie sama ,,,jak już wzbudzę zainteresowanie to takimi właśnie mężczyznami. Co jest ze mną nie tak? Dodam , że nie jestem jakaś miss piękności zwykła przeciętna kobieta z kompleksami. Nie wiem skąd w facetach rodzi się ta chęć by mnie zaciągać do łózka?

Gość gość
Ktoś coś?

Gość gość
Żałosna jest taka gadka, że ma się ochotę :O I co odpowiedziałaś? Ja bym chyba wtedy odpowiedziała cos niemiłego. Niby dobrze, że typ przynajmniej szczery, ale to wygląda tak jakby szukał jakiegoś - za przeproszeniem -roochadła na pocieszenie po nieudanym związku...

Gość gość
Powiedziałam że nic z tego. Zresztą nie był w moim typie.