Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Społeczeństwo mało tolerancyjne.

Polecane posty

Gość gość

Jestem lesbijką. Dziwię się że żyjemy w 21 w.,społeczeństwo jest wykształcone,mało religijne a mimo to mocno zacofane. W dzisiejszych czasach seks jest obecny praktycznie wszędzie na każdym kroku. I bardzo dobrze. Tylko dlaczego do cholery jak publicznie jest on pokazywany.np. erotyczne bilbordy,teledyski to zawsze jest pokazywana kobieta z mężczyzną? Przecież nie tylko takie osoby żyją na tym świecie. Bardzo mnie to denerwuje. Mój znajomy gej ma dokładnie takie same odczucia.Nawet zwykła głupia piosenka disco-polo. Przystojny facet śpiewa-wsiadaj niunia zamknij drzwi w audi dam banana ci. A przecież mógłby zaśpiewać np.wsiadaj KOCHASIU...,itd. W końcu osoby homoseksualne też istnieją,więc ten facet mógłby śpiewać o miłości do drugiego mężczyzny. Co w tym złego? Inny przykład,też piosenka-Całuj mnie tam gdzie drzwi do nieba bram (zespół Kamasutra)tak kobieta śpiewa oczywiście do mężczyzny. A dlaczego nie do drugiej kobiety. Przecież miłość homoseksualna też jest piękna. Czy ktoś jest w stanie mi to wytłumaczyć?

Gość gość
Ja jestem tolerancyjna ale mimo to uważam że homoseksualizm i lesbijstwo to działania wbrew naturze,takie osoby(biseksualiści tez to nieszkodliwi zboczeńcy. Szkodliwi są pedofile,gwałciciele,nekrofile,zoofile,osoby uprawiające kazirodztwo)nie powinny być pokazywane publicznie. To po prostu byłoby śmieszne. Równie dobrze można by było pokazywać jak ktoś całuje kosz na śmieci albo ławkę. Bez sensu.

Gość gość
albo nazywanie kogos pedofilem bo strona w seksie miala mniej niż dany wiek i domaganie sie lat wiezien i tortur:////

Gość gość
W Arabii Saudyjskiej pedały są skazywani na karę śmierci a lesby i bi na publiczną chłostę. I bardzo dobrze. Do gazu z takim śmieciem.

Gość gość
Dlaczego ktoś porównuje uczucia zakochanych w sobie gejów do całowania śmietnika. Co to ma wspólnego?

Gość gość
Nie wyobrażam sobie na ekranie dwóch całujących się facetów,fuj. Chyba że byłoby to pokazane na kpinę w jakimś kabarecie,w cyrku albo w komedii. Np. Kochaj albo Rzuć gdzie Kargul z Pawlakiem leżą razem w małżeńskim łóżku a zdziwione Ania i Shirlay się temu przyglądają. Można boki zrywać.

Gość gość
Ja uważam że wręcz przeciwnie,takie homoseksualne osoby powinny być publicznie pokazywane,a nie na stary styl zawsze baba z chłopem. Faktycznie w teledyskach o miłości mogłoby być dwóch gejów.

Gość gość
Jak ktoś jest homoseksualistą i piosenkarzem - niech robi klipy pod siebie. Większość jest hetero i reaguje w miarę pozytywnie na wersję hetero seksualności. Ale są akcenty w polskiej muzyce chyba pokazujące też opcję homo, np. "Kochana" Nosowskiej, klip do "Chciałbym umrzeć z miłości"? W zagranicznej to chyba Years & Years. Kogo wymienisz? Przecież Zachód jest bardziej tolerancyjny? Ja nie mam nic do homoseksualistów. Lubię co najwyżej bardziej lesbijki niż gejów - bo 3 jakich znam, to plotkarze. Nie wiem, czy to po prostu pech, że takich spotkałam. Nie jesteśmy tak nietolerancyjni, jak się by wydawało. Chodzi o to, żeby artysta wyrażał się tak, jak chce. Jaki procent społeczeństwa do homoseksualiści? Wśród artystów nie powinno ich brakować - niech pokazują otwarcie to, co ich porusza, choć może nie poruszy większości. Reprezentacja jest pewnie

Gość gość
Denerwuje mnie że pedały i lesby chcą mi wmówić ze to ich upośledzenie to normalność. Owszem powinno się ich publicznie pokazywać ale tylko i wyłącznie w ZOO jako ciekawy okaz.

Gość gość
Homoseksualizm to tylkobrudny seks a nie miłość. Miłość to uczucie między osobami płci przeciwnej.

Gość gość
Sorry, ale te ostatnie wpisy jak wiele innych na tym forum można traktować jako spam a nie miarodajną reprezentację. Wystarczy spojrzeć na inne wątki i sposób reagowania na cokolwiek.

Gość gość
Telewizję oglądam dzięki temu że płacę za prąd. Miałbym płacić moje ciężko zarobione pieniądze po to żeby oglądać jakichś dwóch wykolejeńców?. To już wolę oglądać swoje brudne gacie,może jeszcze do czegoś się przydadzą.

Gość gość
Spam,powiadasz. Rajcuje cię to co nienormalne? To idź do psychiatry albo niech cię wykastrują.

Gość gość
Nie każdy czyta Biblię ja np. jestem ateistką i obce osoby homoseksualne są mi obojętne, ale nie życzę sobie ich oglądać ani mieć w swojej rodzinie.

Gość gość
A ja bym chciała zobaczyć film jak geje chichoczą jak panienki a tu nagle naprzeciwko idą dresiarze-kibole i Młodzież Wszechpolska. To by było jak atak mrówki na słonia albo jak walka Dawida z Goliatem.Taki teledysk możecie nakręcić,chętnie obejrzę.