Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

You Raise Me Up

Polecane posty

Gość gość

Kiedy jestem załamany, a moja dusza jest tak zmęczona; Kiedy kłopoty przychodzą, a mojemu sercu jest ciężko; Wciąż jestem i czekam tutaj w ciszy, Dopóki nie przyjdziesz i nie usiądziesz ze mną.

Gość Wystroilam sie jak beyonce
Usiade i poslucham co chcesz powiedziec;-)albo bedziemy milczec w tej ciszy;-)

Gość gość
Adresatka, to kto?

Gość gość
na na na na co nam w duszy gra...

Gość gość
1.16 Wzruszasz . napisz mi to tutaj .Kocham i tęsknię,nie raz płakałam przy tej piosence.Smutno mi ,brakuje mi Ciebie bardzo ,to już tyle lat w rozłące ,jak mam przyjść do Ciebie ? no jak? szmaragdy79@wp.pl

Gość gość
Kiedy jestem rozbita na milion drobnych kawałków wtedy wspominam Ciebie kojącą obecność z Tobą nawet cisza jest WYBAWIENIEM WYTCHNIENIEM ODDECHEM dla styranego serca . Chętnie usiądę z TOBĄ ..tylko jak? https://youtu.be/qt_OkgSOrkU

Gość gość
Modlę się Byś był naszymi oczami i strzegł nas tam gdzie idziemy i pomagał nam być rozsądnymi wtedy, gdy jesteśmy zagubieni Pozwól, by to była nasza modlitwa, gdy gubimy naszą drogę Prowadź nas do miejsca Przewódź nam swą łaską do miejsca gdzie będziemy bezpieczni Światłość, którą Dajesz modlę się, że znajdziemy Twoją światłość pozostanie w naszych sercach i zatrzymamy ją w naszych sercach by przypomnieć nam, że kiedy zaczynamy wieczorem wychodzić Jesteś światłością wiekuistą w mojej modlitwie Pozwól, by to była nasza modlitwa ileż jest wiary kiedy cienie wypełnią nasz dzień Prowadź nas tam Przewódź nam swą łaską Daj nam wiarę byśmy byli bezpieczni Marzymy o świecie bez przemocy O świecie pełnym sprawiedliwości i nadziei, gdzie jeden podaje rękę drugiemu jako symbol pokoju i braterstwa Siła, którą Dajesz prosimy, by życie było życzliwe i pragnienie, że i Strzeż nas z góry każdy odnajdzie miłość mamy nadzieję, że każda dusza odnajdzie wewnątrz i na zewnątrz siebie inną duszę do kochania Pozwól, by to była nasza modlitwa x2 tak jak każde dziecko x2 Musimy znaleźć miejsce Prowadź nas swą łaską Daj nam wiarę byśmy byli bezpieczni I wiarę, która obudziła w nas uczucie, które nas ocali

Gość gość
Cierpię ,wiedząc że Ty cierpisz..

Gość gość
ojej, ojjjej, bo sie poplacze nie wierze juz w nic. E.

Gość gość
E to nie do ciebie idź stad!

Gość gość
nawet bym nie chciala pa, pa, pa nie wierze juz w nic. E

Gość gość
Nie ma poduszki miększej od czystego sumienia John Wooden Trener koszykówki

Gość gość 6 nie więdnących róż
Dziękuję za cudowny wiersz magicznej ciszy... https://youtu.be/wD2E7bjn1sw ale nie rań mnie więcej ..Proszę..

Gość gość
Już umarłam;-(

Gość gość
no i to by było na tyle

Gość gość
Ładne to wszystko. Szkoda że to nie do mnie

Gość Ania

A tu taką piękną, instrumentalną wersję znalazłam https://www.youtube.com/watch?v=fR-EdshlcDo

Gość pani S
Dnia 24.06.2018 o 03:16, Gość gość napisał:

Kiedy jestem załamany, a moja dusza jest tak zmęczona; Kiedy kłopoty przychodzą, a mojemu sercu jest ciężko; Wciąż jestem i czekam tutaj w ciszy, Dopóki nie przyjdziesz i nie usiądziesz ze mną.

I dlatego udajesz ze mnie nie znasz?Tak samo się czuję ale co Ty o tym wiesz.Masz to gdzieś,jak zawsze 

Gość szaarriikkkkk

Biore na siebie Cale to cierpienie...