Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Podgladacze

Polecane posty

Gość gość

Czesc Natrafiliscie kiedyś na podglądaczy w waszej intymnej sytuacji bądź podczas przebierania się? Mam 26 lat i miałem pare sytuacji, np na basenie w przebieralni jak już kończyłem brać prysznic i szedłem do swojej szafki gość 35-40 lat chyba napalal się na mojego Wacka Druga sytuacja miała miejsce w toalecie na stacji benzynowej, kochałem się z moja partnerka a pod drzwiami słychać było jak ktoś nas podsłuchuje, nie przerywaliśmy bo jeszcze bardziej nas to podniecało

Gość gość
no gościu. wiadomo że sex jak ktoś patrzy czy podsłuchuje to dodatkowa adrenalina. ja ostatnio byłem w krakowie i posuwałem moją w oknie hotelu. nikt nas nie zna wiec można zaszaleć. okno na 1 piętrze więc wszystko było z***biście widać jak ją od tyłu posuwałem. światło mieliśmy włączone więc widok jak na dłoni. ulicą szła parka i nas zauważyli bo stanęłi i niby coś opowiadali... a tylko co chwile się zmianiali miejscami - raz jedno raz drugie było przodem do nas. strasznie mnie to jarało

Gość gość
ta, a później się budzicie i łóżko zaspermione całe przez te sny. ehh prawiczki typowe.

Gość gość
stulejarzu z 10:12 tak się składa że ludzie mają sex poza netem w przeciwieństwie do ciebie :P nikt cie nie zmusza to wierzenia :P

Gość gość
I właśnie dla takich 10:21 forum powinno być zamknięte :)

Gość gość
10:12 sory