Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Asiulek97

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość Asiulek97

Drogie dziewczyny przychodzę do was z pewnym pytaniem ktory nie pozwala mi spać w nocy :[ Otoz zawsze mialam regularne cykle a tu nagle bam ! okres spoznia mi sie 2 tygodnie !! Niesamowicie sie tym stresuje.. nic innego nie robie falymi dniami tylko czytam rozne glupoty :/ Otoz od wczoraj mam ciemniejsze brodawki i otoczkr od sutkow, czy ten objaw tez jest przed okresem? Oczywiscie robilam juz 4 testy ciazowe kazdy wyszedl negatywny. Dodam ze 3 byly tej samej firmy a 4 z innej. Dziewczyny vzekam na wasza opinie na ten temat.

Gość Asiulek97
a jeszcze moge dodac ze mam trądzik na twarzy, czasem mam skorcze w brzuszku. Najbardziej własnie martwią mnie te piersi :/ Lekkie zyłki na nich i ten lekko siny kolor!! Prosze o pomoc !! njr moge byc teraz w ciazy poniewaz wlasnje zaczynam studia !!

Gość gość
To zaburzenia hormonalne , może w ostatnim czasie byłaś przeziębiona. Skoro tyle testów wyszło negatywnie na pewno nie jesteś w ciąży bo ja też tak miałam i w ciąży nie byłam. Odwiedź ginekologa i nie przejmuj się niczym ;)

Gość Asiulek97
Strasznie sie boję :( Najbardziej przez te piersi z tymi zylkami i lekko cienniejsze.. Czy to mozliwe ze okres az tyle sie spoznia ze stresu?

Gość gość MoniKA
Asiulek97, skoro tyle testów zrobiłaś to chyba jest ok, myślę że bardziej się nakręcasz tym co czytasz, rozumiem, bo kiedyś też przez to przechodziłam, na szczęście w ciąży nie byłam, ale od tamtego czasu biorę belarę, tabletki anty; teraz mam spokój; stres z pewnością nie pomaga, może też masz jakąś infekcję; może warto to u ginekologa sprawdzić;

Gość Asiulek97
Aj no być może pierwszy raz tak mam, z moim partnerem uprawialiśmy seks 3 razy z czego kazdy byl z gumką ktora potem była cała, oraz na kilka minut partner włozył penisa bez zabezpieczenia. Wedlug niego byl to dopiero poczatek wzwodu i penis byl suchy zarowno przed wejściem jak i po. Pozatym przy wkladaniu miałam chyba sucho bo odczuwałam ból :(

Gość Asiulek97
A z tego co mi wiadomo to jezeli ciaza ma wyjsc z preejakulatu to stosunek musi byc długi a ten płyn aby zaplodnil musi wydzielić sie na chwilę przed orgazmem

Gość gość MoniKA
@Asiulek97, jeśli było tak jak piszesz to szansa na ciążę jest niewielka, zabezpieczaliście się i nie było przy tym niespodzianek typu pęknięta gumka; co do tego preejakulatu to jakieś ryzyko jest, ale niewielkie myślę; też kwestia dni w cyklu jakie miałaś, kiedy twój chłopak wchodził w ciebie bez zabezpieczenia; ale skoro testy wychodzą negatywnie to raczej ciąża jest wykluczona; możesz też jeszcze zrobić test z krwi na poziom beta hcg, a najlepiej to idź kochana do ginekologa bo to trzeba wyjaśnić, żebyś przestała się wreszcie stresować, powodzonka.

Gość Asiulek97
wlaśnie nie pamietam tych dni bo kompletnie o nich zapomniałam :( Moj parter mowil ze napewmo nic z niego nie wylecialo, był we mnie bez gumy doslownie kilka razy. Jak myslicie czy te 2-3 razy wystarczą do zajscia w ciąze? Dodam ze przed tym partner miał suchego penisa i po wyjęciu również byl suchy

Gość gość
Nie niewystarczą poczytaj trochę o fizjologi człowieka bo uprawiasz sex a nie wiele wiesz. Ja od 2 lat się wogole nie zabezpieczam (stosunek przerywany) i w ciąży nie jestem . Zrobiłaś już tyle testów wydajesz pieniądze jak tak sobie wmuwiłaś ciążę idź na betę . Lekarzem nie jestem ale to zaburzenia hormonalne nie musisz mieć okresu dokładnie aż do dnia , godziny. Przestań myśleć o ciąży bo się nakręcasz okres przyjedzie sam. Następnym razem albo się nie kochaj ze swoim partnerem , albo weź zabezpieczenie na siebie zawsze możesz do tego brać tabletki

Gość Asiulek97
Dziś mija dokładnie 2 tydzień kiedy spoźnia mi sie okres, rano zrobiłam test ciążowy i wyszedł negatywmy. Uff.. wmówiłam sobie to poprostu :/

Gość Asiulek97
Dziewczyny prosze was jeszcze o odpowiedzienie na moje 1 pytanie. czy ciemnieja wam sutki przed okresem i lekko sie powiększają? Na zasadzie ze jednego dnia lub pory są ciemniejsze a potem troszke jaśnieją i tak w kółko

Gość gość
Skoro byl w Tobie bez gumki, to jak najbardziej mozesz byc w ciazy.

Gość gość
Juz przestań oglądać te sutki. Na pewno we wczesnym stadium ciąży by tego nie było. Jak juz to potem. Na początku to bol piersi i podbrzusza ale równie dobrze to oznaka @. Tyle testów negatywnych wiec na 100% nie jestes w ciąży

Gość Asiulek97
Okropnie aobie to wszystko wmowilam.. nie mam kompletnie na nic apetytu, jest mi wprost nie dobrzr jak patrze i myślę o jedzeniu.. Cholernie sie boję i nawet te testy mnie nie uspokają :( wiem to bardzo dziwne ale niestety prawdziwe :( Poniewaz 1 raz spoznia mi sie az tak okres :(

Gość gość 1111
i co wyjaśniło się już wszystko ?