Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale ta Justyna Zyla ( zona Piotra) jest glupia

Polecane posty

Gość gość

teraz opublikowala filmik jak Piotr niby pakuje swoje trofea, czy ona nie czuje ze to zenujae ? ludzie sie rozstaja , zdradzaja ale zeby tak flaki na ala Polske wywalac to juz szczyt zenady , co ona tym chce osiagnac idiotka

Gość gość
Ona jest jakaś chora psychicznie

Gość gość
Mnie najbardziej denerwuje, że Justyna upubliczniła wizerunek matki Piotra, a starsza kobieta powinna być ponad prywatne wojenki państwa Żyłów. To czy Piotr zdradził Justynę to jedno, nie pochwalam, ale tej kobiecie potrzebny jest teraz ktoś kto pomoże jej się pozbierać. Każde jej kolejne posunięcie jest głupsze od poprzedniego. Piotr nie jest orłem intelektu, ale przynajmniej stara się milczeć na ten temat, nie nakręcać całej tej spirali. Poza tym co to za czasy, że ludzie nie potrafią ze sobą się porozumieć, bo ważniejsze są lajki na instagramie

Gość gość
I ta sesja w Playboy "goralu, czy Ci nie żal?" :D :D

Gość gość
Wygląda na tych zdjęciach jak 15 latka która ktoś zmusił do poowania. Jak dla mnie to ona jest z lekka uposledzena bo normalna kobieta raczej zdaje sobie sprawę że robi z siebie posmiewisko publicznie.

Gość gość
12.38 To "Góralu czy ci nie żal?" to dzieło redakcji, a nie pytanie wymyślone przez samą Justynę. Ja nie mam nic do rozbieranych sesji, ale ta sesja Justyny to chyba jedna z najsłabszych w historii polskiej edycji tego pisma. Nawet nie o samą modelkę i kontekst chodzi, ale na sesja jest "na odwal", bez pomyślunku, smaku, na szybko, ktoś się nie przyłożył do swojej roboty. Mnie śmieszy jak to całkiem "spontanicznie" paparazzi przyłapują Justynę na tym czy tamtym np. jak wychodzi z dziećmi z kina czy restauracji w Pipidówie Górnym, śmierdzi ustawkami na kilometr.

Gość ANTYPIOTRUSPAN
Opamietajcie sie .. Zachcialo sie matolowi , nieodpowiedzialnemu ,,przygod ..Zostawil zone ..dzieci ? Ludzie ..! Blagam Was .. badzcie ludzmi!....Dajcie spokoj tej zdruzgotanej dziewczynie !

Gość gość
jest pewnie zagubiona..nie oceniajcie jej ..On to dopiero inteligent ! ...nie umie sie wypowiadziedziec..ale i tak sie z kochanka porozumial ..Wstretna baba ! Karma wroci .. odebrala ojca dzieciakom ! Chcialabym zobaczyc Was , jak dostajecie taki cios !

Gość gość
Nie pielęgnowała związku atencyjna lalunia to i się rozstają. Zresztą oboje nie byli święci. Nawiązuje jednakże do tego, że trzeba mieć w życiu pasje i cel. Piotrek przygłup koncentruje się na skokach, staje na podium i właściwie milczy na prywatne sprawa a ta robi z tego medialne szoł jak aferzystka.

Gość gość
...milczy , bo co ma powiedziec ?....Jestem świnia ?

Gość gość
z ta ,,pielegnacja zwiazku ,, to tylko chyba glos rozpaczy , jak facet jest lajdakiem , to mozesz pielgnowac jedynie kwiatki na balkonie ..lepszy efekt ..

Gość gość
Widać że prosta jak cep dziewucha. Żałosne to wszystko.

Gość gość
Piotr Zyla to swinia facet, jak mogl zostawic zone z 2 malych dzieci. W moich oczach stracil bardzo duzo , jak go widze w reklamie to zmieniam kanal, skoki narciarskie zawsze z mezem ogladalam , teraz maz sam oglada bo nie chce widziec tego facecika co smieje sie jak idiota. Znalazl sobie kochane a zona z dziecmi poszla w odstawke. Za duzo kasy i w bije w dekiel , gdyby mial najnizsza krajowa to by pewnie siedzial z Justyna i splacal kredyt. Gdybym byla matka Zyly to bym sie chyba ze wstydu spalila , ze wychowalam takiego zdradzacza. Po prostu DNO.

Gość gość
...,,prosta,,? ...skad to wiesz ?! ..tak czy inaczej..na zwykla lojalnosc, nie potrzeba wiele inteligencji jak widac . Dzieci nie zostawila ..

Gość gość
Ciekawa jestem jak teraz patrzy w oczy swoim dzieciom tatus roku!

Gość gość
Ona jest teraz świeżo po tym wszystkim a z doświadczenia wiem że człowiek na tym etapie niestety jest tak zmasakrowany psychicznie że robi różne głupoty. Potem przejrzy na oczy ,dojdzie do siebie i będzie jej samej przed sobą wstyd że taka głupia była. Myślę że to zajmuję około dwóch lat. Potem już będzie myślała tylko o sobie nie o tym co myśli o niej jej były ,nie o tym żeby mu dopiec. Będzie miała wyj**e kim jest jest ten człowiek i co robi.

Gość gość
16:33 Wyczuwam sylwie s.... Ludzie którzy nie są prości umysłowo nie robią ze swojego życia prywatnego szopki i nie wywlekaja brudow poza cztery ściany teraz kapujesz? Gdyby miała honor to olałaby faceta który zdradza a ona funduje posmiewisko własnym dzieciom. Czego tu bronić? Ona jest jakaś upośledzona. Zresztą ty też. O ile jesteś sylwusia.

Gość gość
zdradzacz zawsze bedzoe zdradzal bo widac ma to juz we krwi. ta kochanka pewnie tez juz jest zdradzona tylko o tym nie wie. Niedlugo podzieli los Justyny.

Gość gość
Justyna jest po prostu zalaman tym wszytskim , maz porzucil ja i ich dzieci dla kochanki :( Naprawde nie macie wspolczucia dla tej kobiety. No ale jak to baby , zeby tylko dokopac innej. Jakos wiekszosc z was wiesza psy tylko na niej a on jest swietoszek. Baby sa beznadzieje.

Gość gość
odp na post ..,, ona jest teraz na swiezo ,, TO prawda !! Robi glupoty moze, jest w takim stanie psych .. Dzieki za madre słowa :) i pozdrawiam . Przejdzie jej to , jest mloda ..da rade .

Gość gość
Klasy nie kupi kobieta. Cóż. Wiele kobiet było zdradzanych a jakoś nie każda robiła cyrk z własnego życia więc co wy się tak nad nią sracie? Ona bliskich nie ma którzy jej mogą powiedzieć ogarnij się kobieto?

Gość gość
Nie jestem ,, Sylwusia.. Mam prawo do wyrazania wlasnego zdania . Z Twoich wypowiedzi wydobywa sie jedynie belkot ..ktory nie jest poparty argumentami . Najlepiej co CI wychodzi , to slinotok wyplywajacy z geby .

Gość gość
Ty też tak się zachowujesz że masz aż tak emocjonalne podejście do moich komentarzy? Gdzie ten bełkot? Tak samo mam prawo do wyrażania własnego zdania jak i ty. Dorosnij to może zobaczysz w nim coś innego niż bełkot.

Gość gość
cyt ..,, ludzie ktorzy nie sa prosci umyslowo.,, ...to ?? :) ...ludzie , ktorzy sa krzywi umyslowo .. :)

Gość gość
Coś nie wyszło.

Gość gość
Swoim zachowaniem niestety przekreśliła szane powrotu Piotra na dobre. Bo pokazała kompletny brak klasy, pewnie jeszcze go prosiła wczesniej o powrót, a pozniej taka szopke odstawila. A powinna byla powiedziec, ze ok i zwiazac sie z kims innym

Gość gość
I ja rozumiem, ze można cierpieć, ale trzeba przyjąć odejście drugiej osoby z godnością - tak, wiem co mowie bo sama to przeszlam i to 2 razy po dlugoletnich zwiazkach- btw- dlatego, ze odeszlam z godnoscia oboje chcieli wrocic. A ona godnosci nie pokazala, ta sesja w playboyu tez zalosna. Dla mnie ta kobieta nie ma klasy i tyle

Gość gość
domyslam sie ze jestes kobieta . Zwracam sie do CIebie z prosba , zebys panowala nad slownictwem . Jestes ,, nieprosta,, czyli dasz rade przeczytac w wikipedii , co znaczy byc ,, uposledzonym ,,

Gość gość
A ta dalej się oburza. Weź kobieto ogarnij mózg bo zaciekle broniąc tej prostaczki żyły pokazujesz że ci do niej blisko. Zdrada ma być usprawiedliwieniem wciagania w brudy rodziców i to publicznie własnych dzieci? Masz siano we łbie.

Gość gość
Ciekawa jestem jakie wy jesteście komentujace kobiety z klasą. Pewnie jeszcze gorsze furiatki niz ona. Ciekawe jaka wy byście klasę zachowały jakby wasz mąż oświadczył że ma kochankę ale by rynsztok z was wyłazi