Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ale ta Justyna Zyla ( zona Piotra) jest glupia

Polecane posty

Gość gość
17:31- mogę z całą pewnością powiedzieć, że tak i choćby maż mnie zaostawił kiedys dla kochanki powiedziałabym, że niech sobie idzie, choćbym wewnatrz cierpiała. Pewnie bym płakała, ale nie przy nim. Takie kobiety jak ta Justyna Żyła, czy Wodzianka, zupełnie nie maja klasy i robią z siebie pośmiewisko. A najlepszą karą dla faceta jest obojętność i właśnie jesli ma wrocić to tylko wtedy bo kiedy kobieta jest desperatka i na sile zabiega o jego powrot lub co gorsza pierze brudy w rodzinie, wsrod znajomych czy publicznie to juz w ogole moze zapomniec ,ze ten facet za nia zateskni. A czy nie wieksza satysfakcja by byla, nawet jesli nie chca wracac do tych facetow, jesli oni by je prosili o powrot?

Gość gość
A najlepszą karą dla faceta jest obojętność i właśnie jesli ma wrocić to tylko wtedy bo kiedy kobieta jest desperatka i na sile zabiega o jego powrot lub co gorsza pierze brudy w rodzinie, wsrod znajomych czy publicznie to juz w ogole moze zapomniec ,ze ten facet za nia zateskni. xxx W doopie mam jego zatesknienia i to zeby wrócił!!! Dla mnie taki facet to szmata i brzydze się go!!!

Gość gość
Ale zrozum, że kiedy kobieta biega za facetem ( nawet okazując negatywne zainteresowanie) pokazuje jak bardzo jej na nim zalezy i jak bardzo ona cierpi.... I po co? Nie lepiej pokazać, ze ma sie to gdzieś? Niech on sie pozastanawia czy to jej zalezalo

Gość gość
Po prostu wtedy kobieta pokazuje, ze nie radzi sobie psychicznie z odejściem faceta, czyli jaka jest słaba. A powinna pokazać coś zupełnie odwrotnego, że może bez niego żyć.

Gość gość
A co tak na prawdę złego czy karygodnego zrobił ten Piotr?- i piszę to jako kobieta. Powiedział uczciwie, że zakochał sie w kims innym i odszedł, z tego co czytałam dba o kontakty z dziećmi. Czasem miłość się wypala i co wtedy, trzeba być z druga osobą na siłę?

Gość gość
A od kiedy to ty decydujesz co kobieta powinna a czego nie powinna??? Chce mu dokopać za to że skrzywdził ją i dzieci? Moim zdaniem ma do tego pełne prawo!

Gość gość
Widocznie w ich małzenstwie sie nie ukladalo dlatego odszedł. Wg mnie nie warto ciągnąć małzenstwa na siłę jeśli się nie uklada, a dla dzieci i tak zawsze będzie ojcem. Gdyby olał dzieci to byłoby skrzywdzenie, ale z tego co czytałam tak nie jest.

Gość gość
Zresztą Justyna sama robi sobie krzywdę zachowując się w ten sposób bo sama ma wielu antyfanów i tylko rozdrapuje swoje rany, a to nic dobrego nie da.

Gość gość
Prowo albo jakaś histeryczka która sama uprawia publiczna szopke w ramach "zemsty" na byłym. Za taką matkę to się tylko wstydzić można. Współczuje.

Gość gość
Zresztą osotatnio czytałam, ze zakumplowała się z Wodzianką. Obydwie mają podobne sposoby na facetów, niestety tak samo żałosne...

Gość gość
Zresztą ja wiem co mówię, bo co prawda męża nie miałam, ale też mój były odszedł po kilku latach i nie robiłam z tego powodu afer, choć płakałam po nocach i chciało mi się wyć. Po jakims czasie (1,5 miesiaca) oczywiscie chciał wrócić, ale go olałam

Gość gość
Zycze zacietrzewionej Pani ... wypowiadajacej sie na forum zeby zycie nauczylo Pnia pokory i szacunku do ludzi .

Gość gość
Życie mnie już nauczyło żeby nie biegać za facetami

Gość gość
17:50 Pokora i szacunek wobec ludzi nie równa się popieranie głupoty i lizanie komuś d**y gdy zachowuje się jak debil. Upubliczniasz swój brud? To licz się że nie każdy będzie glaskal po pustym łbie. Ja ci życzę rozumu. Aby na stare lata przybywalo a nie odwrotnie...

Gość gość
Tutaj powinny tylko i wyłącznie wypowiadać się kobiety które to przeżyły. Różnie ludzie reagują ,ona akurat tak ,przejdzie jej to. A wam co poniektórym życzę żebyście się znaleźli w takiej sytuacji. Zobaczymy czy będziecie tacy mądrzy. Już teraz niektórym bije na mózg bo wszędzie widzą jakąś sylwusie

Gość gość
Mnie moj maz zdrazal jak bylam w ciazy i odszedl do tamtej dziewczyny. Bylam zdruzgotana, strasznie schudlam, ale nigdy publicznie brudow nie pralam i nie robilam takiej zenuly jak ta pani a z domu zawsze wychodzilam z podniesiona glowa, chociaz w srodku bylam po bita na kawalki.

Gość gość
18:51 może nie każdy jest na tyle silny? Może każdy inaczej reaguje. Nie wiem. Może dojdzie do siebie i po prostu odpuści.

Gość gość
Przede wszystkim nie należy uzależniać swojego szcześcia od faceta, choćby był mężem, bo później tak się to konczy. Wiem, ze to nie jest łatwe, ale trzeba znać swoją wartość i jesli facetowi nawet w pewnym momencie coś odbije i odejdzie trzeba to przyjąc z honorem. Justynie współczuję, ale zachowuje się jak idiotka skoro myśli, że tak odzyska Piotra. Nigdy go nie odzyska przez swoje desperackie zachowanie

Gość gość
18:55-Każdy reaguje inaczej, ale nie każde zachowanie jest dobre. wiem, że nie ma jej co porównywać z mordercą, ale analogicznie można też o jakimś powiedzieć, że kogoś zabił bo " każdy inaczej reaguje i może nie był na tyle silny"- o ile miał motyw.

Gość gość
Tu nie o sile chodzi, ta dziewczyna jest zwyczajnie glupia, kazdy przecietnie inteligentny wie ze nie tedy droga

Gość gość
Po prostu jest niedojrzała (jak na swój wiek) i nie wie jak działają mechanizmy damsko- męskie. Desperacko chce żeby Piotr do niej wrócił, a tak tym bardziej utwierdziła go w swojej decyzji, a przy tym zrobiła niestety z siebie pośmiewisko. Takie kobiety nie potrafią postępować z facetami i tyle. To typ, który będzie prosił, zastraszał, szantażował, albo prał publicznie brudy. Was takie zachowanie ex,z którym zerwałyście by nie odstraszyło? Bo mnie tak i nie ważne czy mąż czy nie

Gość gość
Całe to jej małżeństwo polegało na wydawaniu jego pieniędzy, robieniu debilnych dzióbko-selfie i publicznym ośmieszaniu męża w mediach. Nic dziwnego że w końcu wyniósł się z domu. Mógł to tylko zrobić zanim zamoczył w innej

Gość gość
Dokladnie, jest glupia i niedojrzala. Mysli ze jak wrzuci na instagrama zdjecie jak Piotr zabiera medale i podpisze " pakowanko :) " to cos tym ugra

Gość gość
W moich oczach stracil bardzo duzo , jak go widze w reklamie to zmieniam kanal, skoki narciarskie zawsze z mezem ogladalam , teraz maz sam oglada bo nie chce widziec tego facecika co smieje sie jak idiota. Znalazl sobie kochane a zona z dziecmi poszla w odstawke. x ty tak na serio przezywasz, ze zupełnie obcy dla ciebie ludzie nie cchą sie już ze soba dupcyć, że nie możesz TV ogladac? Bo rozumiem jakby ci Żyła córke wyyyrochał i zbrzuchacił, albo męza przeleciał, to jeszcze powód do przeżywania by był

Gość gość
Ale powiedział Justynie, że odchodzi do kochanki, więc co niby on zrobił źle? Może ich małzenstwo już się wypaliło i tyle, tak czasem bywa,

Gość gość
W doopie mam jego zatesknienia i to zeby wrócił!!! Dla mnie taki facet to szmata i brzydze się go!!! X ty może tak, ale Żyłowa lata po gazetach i robi załosne sesje z gołą d... żeby jej bankomat wrócił do domu

Gość gość
A czy Justyna była idealną żoną też nie wiemy, na taką chce pozować, ale jak było na prawdę? Ma tendencje do robienia scen, więc być może w małzenstwie też okazywała sporo zazdrości i wyrzutów, szczególnie, że jej były mąż juz wtedy był popularny, a to wiązało się z wyjazdami, spotkaniami z różnymi ludźmi. Niestety po jej zachowaniu po rozstaniu można sądzić, że już wcześniej była zaborcza skoro ma taki charakter. Nie mówiąc już, że Piotr ma jakąś pasję, odnosił w niej sukcesy, a ona?

Gość gość
Chce mu dokopać za to że skrzywdził ją i dzieci? x jak skrzywdził dzieci- chce je wisywać, chce na nei płacić, miał zostać z baba której nie lubi i to niby lepsze dla dzieci?

Gość gość
Poza tym tak jak ktos wyzej pisał, robiła tylko dziubki do selfie i pozowała z markowych ciuchach, ok może zajmowała się domem, ale jaki miała zawód, ambicje? A mąż sławny, uzdolniony, więc wyjeżdzał co chwilę, założe się, że był ciagle kontrolowany i nie jeden raz podejrzewany o zdrady skoro Justyna jak widać nie jest zbyt wyważona emocjonalnie i do tego jest zaborcza

Gość gość
a poza tym to chyba ona bardziej dzieci skrzywdziła, skoro cąła wieś i koledzy dzieci ze szkoły mogą sie codziennie dowiedzieć co mamusia mówi o tatusiu, co tatuś zrobił, zobaczyć mamusi cycki, myslisz ze dzieciaki w szkole nie smieją sie ze matka Żyłow d...musiała pokazać zeby męża zainteresować?